Leroy Merlin obrirà una botiga a Vic el 6 de novembre

L'establiment comptarà amb una plantilla de 45 persones, i generarà fins a 15 llocs de treball indirectes

Leroy Merlin
Leroy Merlin obrirà una botiga a Vic el 6 de novembre | Leroy Merlin

Leroy Merlin obrirà al llarg del quart trimestre de l'any quatre botigues ubicades a Múrcia, Palència, Barcelona i Ciudad Real, fruit de la integració de la companyia amb AKI, efectiva des del passat mes de gener fins al 2020, i que compta amb una inversió aproximada de 6,5 milions d'euros.

La botiga oferirà fins a 60 llocs de treball

La unió sota una única estructura empresarial ha possibilitat un model multiformat, en funció de l'especialització i amplitud de les botigues, amb tres nous conceptes: Leroy Merlin Urban, Leroy Merlin Compact —concepte desenvolupat per a les quatre noves botigues— i Leroy Merlin Project.

La botiga situada a Vic, que té prevista la seva obertura el pròxim 6 de novembre, compta amb una superfície propera als 2.200 metres quadrats i una plantilla de 45 persones, i generarà 15 llocs de treball indirectes.

La resta de botigues tindran una plantilla de 50 persones

Les botigues que estaran ubicades a Sant Pere de Pinatar, Palència i Ciudad Real, amb una superfície comercial d'entre 2.400 i 2.800 metres quadrats, comptaran amb una plantilla de prop de 50 persones i permetran crear uns 20 llocs de treball indirectes.

Tenen prevista la seva obertura els dies 30 i 31 d'octubre, en el cas de les dues primeres, i el 13 de novembre en el cas de la botiga situada a Ciudad Real.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari