Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un grup de gent entrant a un Lidl

Lidl canvia el mètode de pagament a les seves botigues: ni targeta ni efectiu

Lidl estrena mètode per pagar a la seva botiga online

Els clients de Lidl aviat notaran un canvi a la botiga en línia de la cadena alemanya. I és que, demostrant el compromís amb la modernització dels seus serveis, la companyia ha confirmat quina nova mesura prendrà respecte al pagament dels seus productes.

D'aquesta manera, la cadena busca facilitar la compra als seus clients, es trobin al lloc que es trobin. Així, aquests comptaran amb nombroses opcions de pagament, sense haver de claudicar davant dels mètodes més tradicionals.

El nou mètode que Lidl ha posat en marxa a la seva botiga 'online'

Tal com aclareixen des de Lidl, els clients que hagin d'abonar el cost de la compra, ara també ho podran fer a través de Bizum. D'aquesta manera, la cadena ha inclòs un nou mètode entre els que ja tenia anteriorment.

Com ells mateixos han explicat a la seva pàgina web, es tracta d'una decisió que busca que «comprar et resulti cada dia més fàcil». Així mateix, han indicat que es tracta d'un mètode molt ràpid, senzill i segur.

Imatge d'un mòbil
Els clients podran efectuar les seves compres amb Bizum | PIXABAY

Segons les seves indicacions, els clients només hauran de seleccionar el producte o productes i escollir Bizum com a mètode de pagament. Després, han d'introduir el número de telèfon i validar la compra amb la clau Bizum o el número de confirmació que el banc envia a l'usuari a través d'un SMS.

Això sí, cal destacar que cada usuari compta amb la responsabilitat de confirmar que el banc sigui afí i estigui configurat als pagaments amb Bizum, ja que no és el cas de tots. Per facilitar aquesta gestió, la pàgina de Bizum disposa d'una secció on reuneix tots els bancs amb què està associat.

Lidl aposta per la digitalització de les botigues

Per si no n'hi hagués prou, aquesta no és l'única mesura que la cadena alemanya ha pres per assegurar la digitalització de les seves botigues. Amb la intenció d'enfortir el seu compromís amb el medi ambient i la innovació, la cadena pensa eliminar tots els cartells de preu impresos en paper. D'aquesta manera, Lidl podrà suplir-los amb cartelleria digital, la qual comptarà amb un etiquetatge electrònic de prestatgeries.

Per això, s'espera que la cadena inverteixi un total de 50 milions d'euros, una xifra que advoca no només per qüestions mediambientals, sinó per la possibilitat que els seus clients tinguin una experiència de compra superior. Això és perquè, gràcies als cartells digitals, els preus i les descripcions dels productes comptaran amb més uniformitat visual i nitidesa

Imatge d'un Lidl des de fora
A partir d'ara, els clients podran trobar-se cartells elèctrics | GETTY IMAGES

Com declarava Michaela Reischl, directora de RSC de Lidl Espanya: «com a empresa ens trobem davant d'una constant recerca de processos i solucions que ens permetin reforçar el nostre compromís amb la conservació dels recursos i que alhora suposin una millora tant en l'experiència de compra dels nostres clients com en la gestió de l'equip de botiga».

Sobre la seva arribada als establiments, s'espera que aquesta mesura es desplegui, de manera progressiva, per les més de 650 botigues que disposa la cadena a tota Espanya durant aquest any i el que ve.

 

Lidl Plus és la seva iniciativa estrella, si parlem de modernització

Si pensem en un clar exemple de modernització, segurament se'ns ve al cap la seva aplicació Lidl Plus. Gràcies a aquesta, els clients disposen de diversos avantatges com cupons de descompte, el fulletó digital, sorteigs i premis...

Així mateix, tenen l'opció de preparar llistes de la compra, sol·licitar el tiquet digital, pagar a través de Lidl Pay, conèixer informació sobre la botiga que visitaran... Tot això, descarregant-se únicament, i de forma gratuïta, una aplicació que es troba tant a Google Play com a App Store.