Foto de Cristina Dilla entrevistada a 'El Circ' de 8TV el dimarts, 16 de maig de 2023.

La mítica actriu de TV3 que ha reaparegut després d'anys de silenci: «No em truquen»

L'actriu ha revelat per què no ha tornat a aparèixer a TV3

Una reconeguda actriu de TV3 ha reaparegut després d'anys fora de la televisió. Així és. Cristina Dilla, qui fos la protagonista de 'Temps de silenci', ha revelat un fet que ha deixat en xoc més d'un.

I és que en una entrevista a 'El Circ' de 8TV ha fet saber a tothom que, després de formar part de sèries tan reconegudes com 'Nissaga de poder', 'Ventdelplà' o 'Estació d'enllaç', TV3 no n'ha volgut saber res més d'ella durant tots aquests anys.

«No em truquen»

Cristina Dilla era entrevistada aquest dimarts a 'El Circ', el late night de 8TV presentat per Frank Blanco. La mítica actriu reapareixia després d'anys fora de la televisió per, de fet, deixar clar quin era el motiu pel qual no hi havia tornat a aparèixer.

«M'agrada molt fer la televisió, més que fer cinema. I ho trobo a faltar», començava. «No sé quant fa que no em truquen, però Déu n'hi do». 

«Crec que l'últim paper que vaig fer va ser a 'La Riera'», comentava, fent referència a la telenovel·la emesa durant els anys 2010 i 2017. 

«I per què passa això?», es preguntava un dels col·laboradors de l'espai.  «No ho sé, no tinc la fórmula. Però, si algú ho sap, que m'ho expliqui», tancava Cristina Dilla.

No obstant això, no es tracta de l'única actriu que s'ha vist involucrada en una situació similar. De fet, ja la setmana passada el mateix programa de 8TV va tenir com a convidada Rosa Andreu.

L'actriu, que havia format part del mític 'Malalts de tele' a finals dels anys 90 i principis dels 2000 juntament amb Toni Soler i Albert Om, denunciava que TV3 ja no n'havia volgut saber res més d'ella tan sols uns pocs anys després d'acabar el programa.

«A vegades m'han dit: has deixat la televisió? No, la televisió m'ha deixat a mi. No hi ha hagut més ofertes», sentenciava. «Els hauries de preguntar per què no hi surto als senyors que lloguen TV3. Jo no ho sé».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!