rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Les línies L2 i L5 del metro, tallades durant l'agost

Els talls de la línia lila i la línia blava s'afegeixen al de l'L1
Els talls se sumen als de l'L1 del metro de Barcelona | Catalunyadiari.com

 

A finals del passat mes de juny s'iniciaven les restriccions en el servei de metro per obres que tallaven l'L1. Ara, des de TMB, han informat que des del pròxim dissabte 27 fins al 30 d'agost també se li ha de sumar el tall en un tram important de l'L2. Però això no és tot i és que el dilluns 29 els talls continuen i en aquest cas l'L5 és la línia afectada.

 

El tall a l'L2 serà entre el Paral·lel i la Sagrada Família per unes obres per minimitzar les vibracions que es produeixen en aquesta línia. Així doncs, queden sense servei un total de set parades. D'altra banda, el tall a l'L5, entre Can Vidalet i Collblanc que només afectarà tres parades, és deu a les obres necessàries per posar en marxa la nova estació Ernest Lluch. Aquestes duraran fins a l'1 de setembre.

 

Avui s'ha celebrat una reunió amb els diversos equips per supervisar el funcionament dels talls que afecten diverses línies | Twitter (@BCN_Mobilitat)

 

Els talls coincideixen en l'època de l'any amb menys mobilitat

Les obres que s'estan fent a l'L1 són del departament de Territori i Sostenibilitat i, segons recull 'TOTBarcelona', la conselleria i TMB han assegurat que les obres s'han concentrat en el «mínim de temps» i s'han planificat «coincidint amb l'època de l'any amb menys mobilitat urbana» per tal de reduir «les molèsties als usuaris». Pel que fa a l'L2 es renovarà la via en trams diferents, un total de 1.500 metres. Unes obres pressupostades en 2,5 milions d'euros.

 

A través del seu compte oficial de Twitter, TMB recomana els autobusos D50, H12 i H16 com a alternativa a la línia L2. D'altra banda, s'habilitarà un servei especial d'autobusos per tal de cobrir el tram afectat per les obres de L5 que funcionarà amb el mateix horari que el metro.

 

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris