El Llançà celebra l'ascens a Segona Catalana amb una 'stripper' al camp de futbol

L'acte de celebració va ser organitzat pel secretari del club, Francesc Romero, que ha assumit tota la responsabilitat

Polèmica oberta a Llançà per la celebració de l'ascens a Segona Catalana amb l'actuació d'una 'stripper' a les instal·lacions del camp de futbol municipal. Aquest va ser un dels actes organitzats, pel secretari del club, Francesc Romero, per a celebrar l'ascens de categoria on l''stripper' va oferir un espectacle als vestidors. La situació, que ha avançat 'Diari de Girona', ha generat polèmica al municipi i Romero n'assumeix tota la responsabilitat.

Romero argumenta que ell va programar els actes i que aquest en concret era l'únic que cap membre de l'equip va conèixer fins minuts abans de la celebració. Lamenta el rebombori que s'ha generat i assegura que, en cap cas, hi va haver una mala intenció ni una voluntat de «denigrar» la dona. Insisteix que tot es va fer amb una «actitud exemplar» i que ho pagarà de la seva butxaca. L'Ajuntament ha convocat una junta extraordinària per demà al matí per condemnar els fets i l'Institut Català de les Dones ja s'hi ha posat en contacte per demanar explicacions.

L'stripper' va fer una actuació al vestuari de l'equip
L'stripper' va fer una actuació al vestuari de l'equip | 'Diari de Girona'

Un polèmic regal del secretari del club

Romero, ha explicat que ell va ser l'encarregat per programar els actes i que, entre ells, va decidir portar una «professional». Assegura que cap membre de l'entitat esportiva sabia que es faria aquest espectacle i que no ho va explicar fins deu minuts abans que la noia aparegués als vestidors vestida amb indumentària de 'Catwoman', tal com es pot veure al vídeo que ha publicat el 'Diari de Girona'.

N'assumeix tota la responsabilitat i diu que abans que comencés l'actuació es van assegurar que no hi hagués cap menor a les instal·lacions. També afirma que ho pagarà de la seva butxaca i que l'acte es va desenvolupar amb «exemplaritat». «La noia em va dir després que havien tingut un comportament exquisit», insisteix. 

Romero, que és Mosso d'Esquadra de professió, lamenta el rebombori provocat i diu que en cap cas tenia la intenció de «denigrar la imatge de la dona». En aquest sentit, diu que «precisament» en l'exercici del seu càrrec ha hagut d'actuar en molts casos per ajudar dones en «situació de vulnerabilitat».

Convocada una junta de portaveus extraordinària

Amb tot, diu que ha demanat disculpes a les persones que s'hagin pogut sentir ferides i també a l'Ajuntament, propietari de les instal·lacions on es va fer l'actuació. L'alcalde en funcions, Pere Vila, ha lamentat els fets i ha anunciat que han convocat una junta de portaveus extraordinària demà al matí per condemnar-los.

Vila ha detallat que oferiran un posicionament conjunt de tots els grups municipals i que investigaran els fets. També ha explicat que l'Institut Català de les Dones s'hi ha posat en contacte per saber si emprendran accions al respecte.

També et pot interessar...


Comentaris
xavi
Això no ha estat res, fa un cert temps vaig veure un video de una cel-lebracio femenina amb boys( me el va pasar una de las asistentes) i puc dir-vos que la festa del llança semblava una reunió de monjes de clausura.

envia el comentari