Cames d'una persona jugant a futbol

Decisió dràstica de la Lliga pel coronavirus

Aquest matí s'anunciava que el Barça - Nàpols es jugaria a porta tancada

Els casos de coronavirus no cessen  i el món de l'esport també es veu afectat. Després que avui s'anunciés que el partit de vuitens de final Barça - Nàpols de la Champions League de la setmana que ve es disputarà a porta tancada, ara la Lliga ha anunciat que als clubs de Primera i segona divisió que les pròximes jornades també es duran a terme a porta tancada per decisió del govern espanyol.

En concret, seran les jornades 28 i 29 a Primera divisió, i les 32 i 33 a Segona, segons informa 'Marca'. La informació serà oficial  després de la reunió del Consell de Ministres, ja que la decisió ha estat presa pel govern espanyol.

Més partits sense afició

Aquesta mateixa setmana el  València-Atalanta i el PSG-Borussia Dortmund  es jugaran la seva continuïtat a la Champions també sense les seves aficions, després de la decisió de les autoritats sanitàries espanyoles i franceses. De les grans lligues europees, Itàlia confirmava la suspensió de la Sèrie A, com la resta de competicions esportives del país, fins al pròxim 3 d'abril, després que ja s'haguessin jugat alguns partits a porta tancada. Per la seva banda, la lliga francesa també jugarà els seus partits sense públic com a mínim fins al 15 d'abril.