Leo Messi durant l'escalfament previ al partit del FC Barcelona al camp del Celta

El lloc de Catalunya escollit per Messi per descansar en família

El capità del Barça ha gaudit de dos dies de festa

Leo Messi ha pogut gaudir d'una jornada de descans i desconnectar després d'una dura tornada de la competició | Europa Press

Després de la victòria del FC Barcelona al camp del Real Valladolid, aquest passat dissabte, el tècnic Quique Setién va donar dos dies de festa a la plantilla. La plantilla blaugrana ha reprès els entrenaments aquest dimarts per preparar les darreres dues jornades de lliga i posar la mirada al partit de  Champions League contra el Nàpols.

Una temporada atípica, on els jugadors tindran molt pocs dies per desconnectar de la competició. És per aquest motiu que Leo Messi  ha aprofitat les dues jornades de descans per fer una escapada amb la família  a la Costa Brava. Concretament, el crack argentí ha estat acompanyat per la seva dona, els seus fills i la família del seu germà Rodrigo.

Segons detalla Vanitatis, el davanter blaugrana va llogar un  iot de 27 metres d’eslora, que té un preu de 36.000 euros la setmana en temporada alta, i va visitar Portopí, a Cala Llorell, prop de Lloret de Mar. El vehicle marítim té una capacitat de vuit persones, quatre cabines i quatre tripulants. Messi va omplir el dipòsit a Blanes, va passar tot el dia al iot i després es va allotjar a l’hotel Santa Marta, un dels més exclusius de la zona.

Messi, sense descans en lliga

L'aturada de la competició a causa de la crisi sanitària del coronavirus ha provocat que la lliga espanyola hagi programat totes les jornades de manera continuada i que els equips juguin cada 3-4 dies. Leo Messi, juntament amb Albiol del Villarreal, són els únics jugadors que han disputat tots els minuts de tots els partits que s'han disputat fins ara. El crack argentí no ha estat substituït en cap encontre, i les seves cames comencen a fer figa.

De fet, els registres no enganyen i des de la tornada a la competició el davanter del Barça ha marcat menys gols, ha realitzat menys remats a porta i ha generat menys desequilibri. Únicament conserva la seva faceta d'assistent. «Necessita Messi un descans? Segurament. Li he comentat, però el marcador estava molt ajustat. Si haguéssim marcat més gols a la primera part, algú més hauria descansat», assenyalava l'entrenador Quique Setién després de la victòria davant de Valladolid. Sigui com sigui, Messi ha aprovat aquests dies de descans  per desconnectar, descansar i carregar piles pel final de temporada.