La mascareta definitiva: Transparent i més potent que les habituals

Protecció assegurada davant el virus i altres contaminants ambientals

Imatge de la nova màscara transparent
Es tracta d'una mascareta transparent i capaç de autodesinfectarse | LEAF

La mascareta s'ha convertit en un element imprescindible en les nostres vides. Encara que abans de la crisi derivada per la pandèmia del coronavirus fos una peça que no es veia normalment entre els ciutadans, ara ha passat a ser obligatòria en moltes zones del país per tal d'evitar els contagis. 

Així mateix, aquest element ha arribat a convertir-se en un complement de moda: es venen de diferents formes, colors... Això no vol dir que la majoria de la població no confirmi que és incòmoda, sobretot en aquests moments que s'acosten mesos molt calorosos i sigui més difícil respirar amb aquesta.

Mascaretes de tota mena per aprofitar la situació

Tenint en compte tots aquests inconvenients, i com era d'esperar, moltes empreses, tant nacionals com internacionals, no han perdut l'oportunitat de treure beneficieconòmic de la situació.

Això ha derivat en la creació de multitud de màscares. Des d'invents com una màscara reutilitzable que es desinfecta amb el carregador del mòbil, passant per màscares mecàniques per poder menjar i, fins i tot, mascaretes que tradueixen idiomes.

Una mascareta transparent que dura un mes i amb autodesinfectant

Un dels últims invents ve donat de la mà de l'empresa nord-americana 'Leaf Healthcare'. Segons afirma la companyia, és la primera mascareta totalmenttransparent del món que protegeix de la pols, la contaminació i els microbis. A més, pot durar fins a un mes i té una funció autodesinfectant.

Per a l'autodesinfecció, integra un filtre HEPA de la sèrie U filtrant el 99,9997% de les partícules. També compta amb un filtre de carbó actiu que serveix per eliminar les males olors i altres substàncies orgàniques de l'aire.

De la mateixa manera, 'Leaf' disposa d'una tecnologia d'esterilització activa dels filtres que empra llums UV-C d'alta potència per destruir els patògens en l'ADN. Per activar aquesta desinfecció només cal prémer un botó de la mascareta, tot i que és un procés que ja es realitza automàticament cada 30 segons.

La mascareta està dissenyada amb materials 100% reciclables. Quant al seu preu, l'estàndard es pot adquirir per 43 euros, mentre que el model amb desinfecció UV ascendeix fins als 79 euros. Una inversió que sembla raonable tenint en compte que estarem convivint amb aquest virus durant una llarga temporada.


Comentaris

envia el comentari