Pedro Sánchez, en una roda de premsa a la Moncloa (18/05/2021)

Pedro Sánchez, més de 15 dies de vacances: El luxós palau on les passarà

El president del Govern es desplaçarà durant uns dies a aquesta residència, propietat de l'Estat

S'esgoten els últims dies del mes de juliol i això implica, per a milions d'espanyols, l'arribada d'uns dies de vacances. El president del Govern, Pedro Sánchez, no és cap excepció, ja que també s'escaparà de la seva activitat diària durant uns dies.

La Moncloa ha volgut protegir el màxim la intimitat del president i de la seva família. Per això no ha revelat el destí ni les dates de les vacances de Sánchez. No obstant això, aquest dimecres, 28 de juliol, el digital 'La Información' dona els detalls de quin serà el lloc on el president intentarà desconnectar de la seva rutina.

Així doncs, ho farà durant un període d'uns quants dies, aprofitant l'aturada que fa tota l'activitat política a Espanya. Són molts els ministres que marxaren de vacances a les mateixes dates abans d'iniciar un curs polític que es preveu novament intens.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Pedro Sánchez escull Lanzarote com a lloc de destinació per les seves vacances d'estiu

El president del Govern, Pedro Sánchez, viatjarà a les illes Canàries aquest mes d'agost. En concret, ha escollit la Mareta, una casa-palau amb tot luxe que és propietat del Patrimoni Nacional. I ho farà durant un període llarg, de més de quinze dies, en els quals el mandatari s'allunyarà de la Moncloa després de mesos d'intensa activitat.

Al president del Govern li queden encara alguns dies d'activitat. Aquest dijous, 29 de juliol, compareixerà davant els mitjans per fer balanç del curs polític que deixem enrere. Divendres, dia 30, presidirà a Salamanca la Conferència de Presidents, en la qual es reunirà amb diversos líders autonòmics.

Però encara la setmana que ve, el dimarts, 3 d'agost, presidirà l'últim Consell de Ministres abans de les vacances. A més, està previst que el dimecres 4 viatgi a Mallorca, per reunir-se al Palau de Marivent amb el Rei Felip VI. Aquest tradicional despatx d'estiu donarà l'arrencada a les vacances del president del Govern, que podria viatjar a Lanzarote i a aquest mateix dia, directe des de Mallorca.

El retorn de Sánchez no es preveu fins al penúltim cap de setmana del mes, entre el 21 i el 22 d'agost. L'activitat habitual a la Moncloa es reprendrà el dia 24 d'agost, amb el primer Consell de Ministres després de la parada de vacances. Seran, doncs, uns 17 dies, més de dues setmanes, de vacances per al president del Govern espanyol.

La Mareta, el luxós palau on Pedro Sánchez passarà les vacances

El complex on Sánchez i la seva família passaran les vacances d'estiu és el de la Mareta, a Lanzarote. Es tracta d'una vila que el rei Hussein de Jordània va regalar a Joan Carles I i que aquest va cedir al Patrimoni Nacional. La instal·lació és àmplia i disposa de tota mena de luxes: heliport, pistes d'esport, piscines i jardins.

Les xarxes han difós imatges del palau, encara que els 'tuits' que acompanyaven les fotos eren per atacar el president. No obstant això, ens permeten fer-nos una idea de com és la Mareta.

A més, hi ha espai per al personal del servei que viatja amb el president del Govern. Sánchez acudirà acompanyat dels encarregats de cuina i de seguretat, entre d'altres, durant aquest període de vacances. Per descomptat, estarà acompanyat de la seva dona, Begoña Gómez, i de les seves dues filles en comú.

Com en altres ocasions, també podria rebre visites per part de familiars i d'amics. La Mareta destaca pel seu color blanc immaculat i per les vistes que es poden observar des de les terrasses. El mobiliari interior del complex residencial també sembla ser espectacular, segons han relatat a vegades diversos mitjans.

Tanmateix, no és la primera vegada que el president trepitja aquest lloc. I és que Sánchez i la seva família ja hi van passar el Cap d'Any de 2018 i també uns dies de l'estiu passat.