Guiomar Eguillor, astròloga espanyola

Mor la coneguda astròloga espanyola Guiomar Eguillor

Era coneguda pels seus horòscops en publicacions com La Vanguardia o Lecturas

Aquest dimecres es coneixia la trista notícia de la mort de Guiomar Eguillor, una de les astròlogues més reconegudes a Espanya. Hauria perdut la vida aquest passat dimarts 27 de juliol a la ciutat de Barcelona. Guiomar Eguillor tenia 75 anys.

La seva mort era confirmada per un dels mitjans on feia anys que col·laborava de manera diària. La Vanguardia lamentava la pèrdua de qui era una de les seves col·laboradores més longeves. Els seus lectors han pogut llegir les seves prediccions zodiacals en aquest diari des del 1989.

La pèrdua d'Eguillor ha estat doble per a aquest mitjà de comunicació. El seu vincle no era només per l'horòscop que publicava de manera diària. Havia estat també la parella de Fèlix Pujol, amb qui va tenir un fill, redactor d'aquest diari mort aquest 2021 a causa de la Covid-19.

Guiomar Eguillor a més de ser tota una experta en el zodíac, era una apassionada de la literatura. És per això que en el seu dia va estudiar la carrera de Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona.

Durant un temps es va estar dedicant a allò que havia estudiat en un principi. Va donar classes de llengua i literatura tant a Londres com en diversos centres espanyols. A més, compaginava aquesta professió fent traduccions en anglès, francès i italià per a diverses editorials.

Però és cert que molt aviat va descobrir que la seva veritable passió era tot allò que tenia a veure amb el món astral. Això la va portar a emprendre uns estudis sobre aquesta temàtica. Concretament, es va acabar formant en la Facultat d'Estudis Astrològics de Londres.

Guiomar Eguillor era tota divulgadora de l'astrologia i el zodíac

Per a tots aquells que creuen en el món astral, Guiomar Eguillor era tot un referent. I no només per les prediccions que es podien llegir en mitjans de comunicació com Lecturas, on publicava setmanalment. Va dedicar bona part del seu temps per divulgar al màxim possible tot allò relacionat amb aquest món.

Així ho demostren la multitud de llibres que ha anat publicant al llarg dels anys. Són moltes les referències que ha anat escrivint en diferents editorials. Algunes més conegudes són 'Orígens del simbolisme astrològic', de l'Editorial Índigo, 'Els dotze signes astrològics' i 'Introducció pràctica a l'Astrologia', tots dos editats per Planeta, o 'Coneix-te a tu mateix amb l'Astrologia', d'Edicions Martínez Roca.