Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lluís, el propietari d'un restaurant d'Osona que ha esclatat contra el Govern en un vídeo, en una fotografia

Lluís, l'amo d'un restaurant català: «Estic fins als collons del Govern, fem-los fora»

L'home assegura que el sector està ofegat
Lluís, el propietari d'un restaurant d'Osona que ha esclatat contra el Govern en un vídeo, en una fotografia
Lluís, el propietari d'un restaurant d'Osona que ha esclatat contra el Govern en un vídeo | Cedida

Lluís, el propietari de l'Hotel Restaurant 4 carreteres, a Tona (Osona), ha denunciat en un vídeo la greu crisi que pateix el sector per culpa de les restriccions del Govern arran la Covid-19. «Estic fins als collons d'aquest Govern que tenim aquí a Catalunya», ha etzibat l'amo de l'establiment.

«Em sembla que parlo per tots els companys d'hostaleria, tota la gent que tenen negocis nocturns, de comerços que han hagut de tancar el cap de setmana i molts definitivament», avança després al vídeo. L'hostaler adverteix: «ens estan fotent a tots a la ruïna i a sobre hem d'escoltar com aquesta colla de beneïts que tenim al Govern donin permís per fer les eleccions del Barça», o, alhora, les eleccions catalanes.

L'home ataca el Govern per l'impagament d'ERTOs

També ha recordat, paral·lelament, que «no pagueu els ERTOs perquè jo tinc els meus treballadors que des de novembre no han cobrat, cabrons. Ens feu posar la gent a l'ERTO i no pagueu a l'hora». «N'estic fins als collons d'aquesta colla que ens estan manant. Fot vuit anys que aquí no mana ni Déu, només estan per la independència. I ara que tenim aquest merder amb la covid, aquesta colla no saben fer res més que actuar pels seus propis interessos», afegeix.

«Ara venen eleccions, no sé si hem de votar o no, però en cas que votem, tenim l'oportunitat de cardar fora aquesta gent del Govern», assenyala, a més, Lluís. De la mateixa manera, no podia faltar la crítica personal als dirigents: «tenen els sants collons de permetre saltar-se el confinament per anar als putos mítings d'aquesta colla de lladres i xoriços. Vinga, home! Ja n'estic fins als collons!».

«A veure si tenen nassos que aquest vídeo arribi a TV3 i m'ho expliquin a la cara, aquesta gent. Com collons tenen nassos de permetre això. Que ajudin una mica de veritat. Que a nosaltres ens han donat d'ajudes 1.500 putos euros. És una vergonya, això! Ja està bé!», conclou l'empresari.