Zona del Port Olímpic de Barcelona

El local eròtic més luxós de Barcelona, obligat a tancar

El Dom Champagne, el local eròtic més luxós d'Espanya, ha tancat pocs mesos després de la seva inauguració

El Dom Champagne, un club eròtic situat al bell mig de l'Eixample de Barcelona amb el reclam de ser el saló eròtic més luxós d'Espanya, ha hagut d'abaixar la persiana. No es tracta d'un cas aïllat, i és que existeix cert neguit entre els gerents d'aquest tipus de negocis. El motiu: ja no es concedeixen llicències de salons d'espectacles amb prestacions sexuals a Barcelona i es repeteixen els casos de ciberatacs i coaccions.

Segons informa 'Crónica Global', també es parla de tensions entre els captadors de clients —els anomenats repartidors de 'flyers'— de la capital. La seguretat privada del Port Olímpic s'ha vist obligada a intervenir després d'alguns episodis violents, fet que se suma la temporada d'hivern i les conseqüències dels disturbis generats després de la sentència del procés.

Poca seguretat, falta de llicències i de clients

La realitat és que els 'strip clubs' ja no resulten rendibles.  El Dom Champagne ha hagut de tancar pocs mesos després de la seva inauguració, seguint el rastre d'altres clubs mítics com el Skylab, situat en el número 44 de l'avinguda Sarrià. Aquest últim, no obstant això, ha tornat a obrir amb nous gestors relacionats amb el local Maxx de València.

Malgrat totes les tensions, problemes de llicències i manca de seguretat, el pitjor maldecap per als gerents és la falta de clients. En l'actualitat existeixen uns 50 locals d'espectacles amb prestacions sexuals, però si la situació continua com fins ara, molts es veuran obligats a seguir el camí del Dom Champagne.

També et pot interessar...