Banc Sabadell

L'oferta del Banc Sabadell si vols obrir un compte: et donen fins a 175 euros

El Banc Sabadell té clar com captar nous clients

Per tots és sabut que els bancs volen seduir potencials clients amb regals o promocions suculents perquè els donin la seva confiança. El que busquen, com no podia ser d'una altra manera, és que aquests possibles clients inverteixin els seus estalvis a la seva entitat bancària.

Després d'haver passat la pujada del gener, les entitats financeres saben que és un bon moment per llançar diferents promocions. I això és el que ha fet sense demora el Banc Sabadell. L'entitat bancària ha pres bona nota d'aquestes pràctiques que sempre solen ser reeixides per l'impacte que tenen.

Quan la promoció amaga un regal de pes, tot és més fàcil. La veritat és que el banc català ha tirat la casa per la finestra i regalarà als seus nous clients 175 euros.

El Banc Sabadell impacta tothom amb la seva nova promoció

El cas és que el durà a terme amb aquells que obrin un compte en línia al Banc Sabadell amb una condició. I no és cap altra que domiciliar la seva nòmina abans del 15 de març. Alhora, els clients que s'acullin a aquesta promoció podran obtenir una remuneració del 2% TAE durant 12 mesos.

Imatge d'una dona signant un contracte laboral dins d'una oficina
El Banc Sabadell ha llençat la casa per la finestra | Getty Images

Aquesta versarà sobre un import de saldo màxim de 30.000 euros, tal com expliquen les condicions de Banc Sabadell a la pàgina web.

Cal assenyalar que aquest compte del qual parlem no té cap mena de comissió i no cal abonar cap quantitat per administrar i mantenir aquest compte. Tampoc no cal pagar ni un cèntim per l'emissió i el manteniment de la targeta de crèdit.

El Sabadell regala 175 euros als seus clients que domiciliïn la nòmina

El cas és que els clients d'aquest compte bancari del Banc Sabadell poden fer servir l'aplicació de l'entitat esmentada. Una App que deixa fer aquestes operacions de consulta de saldo, moviments bancaris, traspàs de diners o gestió de les targetes bancàries.

diners
Els diners que no poden deixar escapar els clients potencials del Sabadell | GETTY IMAGES

D'altra banda, sobre la retirada d'efectiu és més del mateix i no té cap cost. Parlem de les retirades a través de targeta de dèbit i això sí, quan es duguin a terme una xarxa de caixers de l'entitat liderada per Josep Oliu.

Ara només falta saber com contractar aquest compte. Només cal accedir via mòbil o des del teu ordinador a través de la pàgina web de Banc Sabadell i punxar a la secció 'Fes-te Client'.

Així, d'una manera senzilla i ràpida es pot donar d'alta aquest compte de manera en línia, sense cap mena de problema.

Altres promocions sucoses dels bancs espanyols

La promoció de Banc Sabadell no és l'única que hem conegut aquest primer trimestre d'any. També és sucosa la que va treure CaixaBank en què ofereix als seus clients que domiciliïn la nòmina una televisió de 32 polzades.

Foto d'un home amb un televisor.
El regal de CaixaBank pot fer feliços molts dels seus clients potencials | Getty Images

Estem parlant d'una televisió LG que el client se'n faria si domiciliés una nòmina que sobrepassi els 1200 euros. A més de comptar amb tres rebuts domiciliats.

Alhora, caldria fer fins a tres compres amb la targeta per trimestre. Per exemple, per a aquells clients que complissin aquests requisits, però la nòmina fos de 2500 euros, el premi seria més notori. I és que podrien triar un televisor de 50 polzades.

En cas de no voler aquest regal, es podria remunerar el compte de fins a 5% de TAE per als primers 5000 euros de saldo durant 24 mesos.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!