Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Yazmina i Antonio, guanyadors del desè premi de la loteria

La Loteria de Nadal revela un dels seus secrets millor guardats

Cada dia ens apropem més i més al sorteig més esperat de l'any

Ja sabem un dels secrets més grans de la Loteria de Nadal. El pròxim 22 de desembre se celebrarà al Teatro Real de Madrid l'esperat sorteig d'aquest 2022, en què es repartiran més de 5.200 milions d'euros.

Com cada any, aquell dia es convertirà en una vetllada marcada per la il·lusió, ja que el sorteig d''El Gordo' ve envoltat de tota una tradició i una mística. Tanmateix, una de les sorpreses que cada any porta el sorteig de Nadal és l'anunci, ja que sempre genera una gran expectativa.

La Loteria de Nadal confirma un dels seus secrets més grans

L'anunci de la Loteria de Nadal ofereix cada any una nova història, amb una idea enginyosa i una gran posada en escena. Per sort, ja queda poc per veure l'anunci d'aquest any. Però, de moment, ha revelat un dels seus secrets més ben guardats i té a veure amb l'anunci.

En concret, ha revelat que l'anunci de la Loteria de Nadal d'aquest any es roda a Salinas, Astúries. I el rodatge està causant un gran enrenou entre els veïns d'aquesta localitat. Salinas és una localitat de 4.517 habitants al consell de Castrillón, al Principat d'Astúries.

Imatge de la cerveseria Red Castle a Salinas (Astúries)
L'anunci d'aquest any s'ha gravat en aquesta cerveseria | MINUBE

A la cerveseria 'Red Castle' del carrer Luis Treillard es va començar a rodar ahir l'anunci de la Loteria de Nadal 2022. L'espot s'està gravant a diferents ubicacions del nord d'Espanya.

Ben aviat al matí, un equip de 60 professionals van muntar el 'set' que acollirà part del rodatge de l'anunci. La policia va haver de regular el trànsit al voltant del carrer on es van estacionar un gran nombre de camions. Alhora, el tràfec de persones va cridar l'atenció dels veïns.

Els propietaris del local encara no han pogut oferir cap detall sobre el contingut de l'espot publicitari. Tot i això, es van mostrar molt il·lusionats i van assegurar haver gaudit molt de l'experiència. Així que, ara tota Espanya espera amb molta curiositat l'estrena d'aquesta petita obra.

Regna un gran misteri

L'equip de rodatge, format per 60 persones, va estar gravant a dins una nau en un polígon industrial de Lugones. També a l'esmentada cerveseria de Salinas, a Castrillón. Ara està previst que es desplacin fins a l'entorn de la ria d'Avilés per continuar amb la gravació.

Part de l'espot es gravarà al parc empresarial 'Principat d'Astúries', aixecat sobre l'antiga siderúrgica Ensidesa. Com cada any, l'enregistrament s'està fent amb una gran discreció, ja que les persones que participen en el rodatge estan obligades a mantenir un estricte silenci.

Les portes i les finestres de la cerveseria Red Castle van ser segellades amb lones perquè ningú pogués veure el que passava a dins. El mateix a la nau industrial de Lugones, on va regnar la més absoluta confidencialitat. El misteriós contingut de l'espot publicitari serà revelat en les properes setmanes.

Conductors de tractor

L'únic que ha sortit a la llum és que una agència de càsting va seleccionar homes de 40 a 50 anys 'experimentats' per sortir a l'anunci. També nois amb carnet per conduir tractors i cambrers de diferents edats. Buscaven gent de classe baixa, treballadors d'una fàbrica.

L'estrena de l'anunci de la Loteria de Nadal s'ha convertit en un dels moments més esperats pel contingut entranyable. Sense anar més lluny, l'any passat es valorava el concepte de la solidaritat. Així, convidava a compartir dècims amb els nostres éssers estimats o tenir gestos bonics amb els coneguts.

El 2020 l'anunci va estar marcat per la pandèmia i convidava a continuar compartint la il·lusió amb els éssers estimats. I un any abans havia mostrat la història de quatre personatges amb una gran emotivitat. Per tant, si vols saber quin serà el guió d'aquest any, hauràs d'esperar uns dies més.