Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sorteig de la 'Bonoloto'

La loteria torna a tocar a Barcelona i cau un premi de milers d'euros

El primer premi era de gairebé un milió d'euros

Ahir va ser un dia de sort per alguns afortunats i afortunades amb la celebració del sorteig de la 'Bonoloto'. El primer premi, malauradament, no va tocar a ningú, però d'altres sí. Així que més d'una persona es va emportar un bon pessic. 

La combinació guanyadora del sorteig de la 'Bonoloto' celebrat aquest dimecres 4 de maig del 2022, està formada pels següents números: 12, 18, 20, 32, 41 i 43. El nombre complementari és el 6 i el reintegrament el 2.

900.000,00 euros 

La primera categoria, la qual per aconseguir-la has de fer sis encerts, no va recaure sobre ningú, ja que no hi havia butlletes premiades. D'aquesta manera el premi va quedar desert i se sumarà al pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig.

Fet que podria provocar que un únic individu pogués guanyar la barbaritat de 900.000,00 d'euros. Però no ens anticipem, això ja ho veurem en el pròxim sorteig.

Ha tocat a Barcelona

De la segona categoria, on s'havien de fer cinc encerts més el complementari, existeixen tres butlletes premiades. Una d'elles ha sigut validada a l'Administració de Loteries número 81 de Barcelona. Situada al carrer de Girona número 115. 

La segona, al Despatx Receptor número 37.060 de Granada, situat a l'Avinguda América, 46 i en el número 72.635 de Sevilla, situat a l'Avinguda Pino Montano, 14.

Així doncs, cada una d'aquestes butlletes conté 61.970,03 euros.

Reparteix gairebé 4 milions d'euros

L'administració de loteria l'Anxova Milionària, va repartir 3,9 milions d'euros el passat mes de març en el sorteig extraordinari del Dia del Pare. 

En total, l'establiment va vendre 30 dècims del número 61.756, agraciat amb 130.000 euros cadascun. 

Cada dècim es va vendre per quinze euros i des de l'administració assenyalen que és la primera vegada que donen un premi extraordinari com aquest. 

Amb tot, l'establiment ha repartit el més gran que s'ha donat mai a les comarques de Girona. Va ser el 2014 quan va vendre el 'Gordo' de la Primitiva i en el que una persona va guanyar 12,3 milions d'euros. 

El desembre del 2009, l'Anxova Milionària va repartir 9 milions d'euros en premis.