Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica al Vallès Occidental

La nova instal·lació comptarà amb 8.000 metres quadrats i estarà a Santa Perpetua de Mogoda

Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Santa Perpètua de Mogoda
Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Santa Perpètua de Mogoda | Cedida

La coneguda firma francesa d'accessoris de luxe Louis Vuitton obrirà una fàbrica de marroquineria en una nau de 8.000 metres quadrats situada a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental. El motiu d'aquest trasllat es deu al fet que la planta de producció que té la marca a Polinyà s'ha quedat petita, segons recull 'Crónica Global'. Louis Vuitton va registrar unes vendes per valor de 13.300 milions d'euros al tercer trimestre de l'any.

La companyia traslladarà tots els treballadors de Polinyà a les noves instal·lacions de Santa Perpètua de Mogoda i contractarà més personal amb l'objectiu d'arribar als 200 treballadors. Està previst que la nova fàbrica es posi en marxa el pròxim mes de gener.

Preparació de cuir

El nou centre de producció de la principal marca del grup francès LVMH se centrarà en la preparació del cuir per a la posterior fabricació de productes. En aquesta fàbrica però, també s'hi realitzarà el magatzematge i gestió de les altres instal·lacions que té la companyia francesa a Catalunya, les de Barberà del Vallès i Campllong.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari