Leo Messi en primer pla amb la samarreta del Barça mirant fixament a càmera

Luis Enrique, sobre Messi: «Hagués estat més positiu un acord amistós»

L'exentrenador blaugrana està segur que el club seguirà guanyant títols, amb Leo o sense

El cas Messi està oficialment tancat: el davanter argentí continuarà lluint els colors blaugrana aquesta temporada. Però el seu desig d'abandonar el club ha deixat petjada. Els culers saben que Messi no es queda al Barça de bon grat, tot i que segurament continuarà donant tot de si mateix en favor de com més victòries millor.

El famós burofax fent efectiu el seu desig de marxar ha tocat la fibra als culers, la majoria dels quals lamenten com s'ha gestionat la negociació per totes dues bandes. Ara ha estat el seleccionador nacional espanyol, Luis Enrique Martínez, qui s'ha atrevit a pronunciar-se al respecte. L'exentrenador del Barça ha lamentat que la decisió de Leo Messi de quedar-se al club no s'hagi produït de manera amistosa, perquè «els clubs estan per sobre de totes les persones».

«És un tema molt delicat. No sé si pronunciar-me amb una reflexió general, però sí... Ho faré. Els clubs estan per sobre de totes les persones, per sobre de jugadors i presidents», ha dit Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit contra Ucraïna d'aquest diumenge.

«Quan se'n vagi Messi serà una pena, però el club seguirà guanyant títols»

«Sabem que Messi ha fet del Barça un dels millors clubs del món, però el Barça ha guanyat títols sempre. És evident que hi ha hagut una relació meravellosa amb molts títols pel mig. Leo ha fet que el Barcelona creixés, però m'hagués agradat molt més que hi hagués hagut un acord entre les dues parts», ha admès l'asturià, que va entrenar a Messi mentre va ser tècnic culer.

Aquest acord hauria permès que «les dues parts fossin felices» i «hagués estat més positiu si hagués estat amistós», assenyala. «Quan se'n vagi Messi serà una pena, però el club seguirà guanyant títols perquè sempre ho ha fet», ha conclòs Luis Enrique.