Leo Messi i Antonela Roccuzzo amb els seus tres fills al Parc dels Prínceps de París, l'estadi del PSG

Luxes i capricis: Les 4 mansions on valoren viure els Messi a Paris

Mentre s'allotgen a un hotel que costa 20.000 euros diaris, un programa d'ajuda i acollida del PSG ajuda els Messi a buscar casa

A principis de la setmana passada, arribava el desenllaç de la història que durant vint-i-un anys ha mantingut Lionel Messi lligat al Futbol Club Barcelona. El final ha estat el pitjor possible i, potser per més inri, el més inesperat. Messi se n'ha anat al París-Saint Germain. Tants anys després d'haver arribat i amb una figura tan consolidada, dins i fora el camp, i una vida tan establerta a Catalunya, la sortida de Messi del Barça ha deixat molts fronts oberts i preguntes sense resposta.

Tan bon punt va arribar a París, Leo Messi, Antonella Rocuzzo i els seus tres fills, Thiago, Mateo i Ciro, juntament amb més membres de la família, es van allotjar al luxós hotel Royal Monceau. Està ubicat al centre de París, al número 37 de l'Avenue Hoche, a vint minuts de la Tour Eiffel i a quinze de l'estadi del Parc dels Prínceps, i té un cost diari de 20.000 euros.

Un programa d'ajuda i acollida del PSG ajuda els Messi a buscar casa

Però l'estança a l'hotel no és ni de bon tros definitiva. Els Messi-Rocuzzo ja busquen casa. Per a ells i per al seu gos, Hulk, de seixanta quilos, i que, per tant, necessita espai per a viure. I el cert és que el mateix París-Saint Germain està fent mans i mànigues per a localitzar les cases més adequades per a la família, que triarà d'entre diverses opcions.

Aquesta ajuda, segons 'Infobae', s'està duent a terme a través del programa 'Family Care', un servei integral d'ajuda que endeguen especialistes contractats pel club. Es va començar a utilitzar quan van començar a arribar alguns dels jugadors amb més renom mundial que han arribat al club, com Neymar Júnior o Kylian Mbappé. «És un servei que beneficia al jugador i a la família», explica Luis Ferrer, un exdirectiu del club i representant de futbolistes.

El mateix Ferrer, que va ser clau per a la continuïtat de Mbappé al PSG, explica que tan bon punt Messi i la seva família van trepitjar París han tingut a la seva disposició un professional anomenat Bouabdella Bessedik, que s'encarrega de facilitar l'adaptació al país. Forma part de l'equip dirigit per Mauricio Pochettino, i és una de les cares més visibles del 'Family Care'. 

De fet, el 'Family Care' no serveix tan sols per a trobar casa. A través d'ell, Leo Messi i Antonella Rocuzzo poden localitzar una escola per als seus fills, poden mantenir vigents els documents legals i, inclús, se'ls ajuda per a celebrar els aniversaris i festes de la família.

Messi i Antonella ja busquen casa: els arriben propostes

Segons el diari francès 'Le Parisien', el matrimoni hauria rebut ja algunes propostes fermes per adquirir mansions que garanteixin la discreció. En total, quatre idees. Segons Antonin Thomas, responsable de la immobiliària Daniel-Féau, Messi i Antonella «volen el mateix que a Barcelona, una casa contemporània amb un estil net, sense feines per a fer, amb espais exteriors i piscina».

Totes aquestes propostes semblen inabastables per a qualsevol que no compti amb tants zeros al banc. Mansions allunyades del centre però dins l'àrea metropolitana de París, grans cases al centre de la ciutat i molt espai.

Quatre propostes: «Discreció, calma i estar fora de la vista»

La primera opció per a la família de Messi és una mansió ubicada a Neuilly-sur-Seine, prop del centre de París però en una zona aïllada encara que metropolitana, a la vora del riu Sena. Compta amb sis suites de cinquanta metres quadrats cadascuna, amb una planta baixa plena de sales i serveis.

Mansió a Neuilly-sur-Seine, la primera opció per a Leo Messi i Antonella Rocuzzo.
Mansió a Neuilly-sur-Seine, la primera opció per a Leo Messi i Antonella Rocuzzo. | Daniel-Féau
 

A la mateixa zona, una altra agència ha fet una proposta a Messi, que li garanteix «discreció, calma i estar fora de la vista», unes circumstàncies que el futbolista cerca. Aquesta mansió de tres plantes té més de 1.300 metres quadrats, una casa per a convidats i un apartament per al conserge. A més, hi ha una piscina coberta, sauna, una sala de projeccions, dues d'esportives, una bodega i un garatge per a vuit cotxes.

L'Agència Barnes ofereix a Messi i Antonella «discreció, calma i estar fora de la vista»
L'Agència Barnes ofereix a Messi i Antonella «discreció, calma i estar fora de la vista» | Agència Immobiliària Barnes
 

La tercera opció, tot i ser una mansió de característiques semblants a la resta, sorprèn, ja que s'ubica al centre de París. És ovalada, cadascuna de les seves habitacions té sortida al jardí. De fet, cada habitació, a més de la suite, té accés a les set terrasses exteriors amb jardí amb què compta la casa.

La tercera opció per a la família del futbolista argentí és una casa amb formes ovalades i suaus.
La tercera opció per a la família del futbolista argentí és una casa amb formes ovalades i suaus. | Cedida

L'última opció per als Messi, pel que ha pogut saber 'Le Parisien' i ha reproduït 'Mundo Deportivo', es troba al nord-est de la capital francesa, més lluny de l'estadi del Parc dels Prínceps. La casa té 500 metres quadrats habitables, un jardí que triplica aquesta superfície i una terrassa que en fa la meitat.

L'última opció per a Messi està més allunyada de l'estadi del PSG
L'última opció per a Messi està més allunyada de l'estadi del PSG | Sotheby's