Imatge del Mag Fèlix

El mag Fèlix avisa: on caurà la Grossa de Nadal i amb quina terminació

El pèndol del vident que va vaticinar l'accident de Lady Di assenyala el número 5 i l'Aragó com a punt clau

Ell és Félix Llaugé, és català i, entre altres vidències, va vaticinar la mort de John Lennon, l'arribada de Felipe González al Govern i l'accident de Lady Di. Si encara no heu comprat el dècim de Nadal, heu tingut sort, ja que el Mag Félix ha fet pública la seva predicció sobre el lloc on caurà la Grossa de Nadal i la seva terminació. 

El cèlebre Mag Fèlix és astròleg i esoterista. Elabora les seves prediccions basant-se en l'antiga bruixeria, i és conegut pels seus encerts en alguns esdeveniments històrics. Ha intervingut en diversos mitjans de comunicació i, a més, ha escrit diversos llibres on aboca el seu coneixement sobre la vidència.

Aprofitant les dates nadalenques, un any més, el Mag Félix ha llançat la seva predicció sobre la Grossa de Nadal. El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal 2021 se celebrarà aquest dimecres, 22 de desembre, a partir de les nou del matí. Aleshores, podrem dir si aquest prestigiós mag tenia raó o s'ha equivocat.

El pèndol assenyala el número i el lloc del premi

El Mag Félix ha desvetllat en quin número acabarà aquest any la Grossa de Nadal. De fet, ha explicat el procés a través del qual ha arribat a aquesta conclusió. Aparentment senzill: «per saber amb quin nombre acabarà el primer premi, els he escrit del 0 al 9, i el pèndol ha marcat el 5». Així doncs, la vidència del Mag Fèlix ofereix pistes, el premi del sorteig de Nadal acabarà en cinc. La veracitat que hi doneu depèn de vosaltres.

Imatge del Mag Fèlix
El Mag Fèlix ha predit alguns dels successos inesperats més significatius de les últimes dècades | Cedida

Sigui com sigui, el Mag Fèlix no s'ha quedat aquí, i ha ubicat el lloc premiat amb la part més significativa de la Grossa. De nou, Fèlix ha explicat el procés. De la seva «bona col·lecció cartogràfica», ha extret els mapes de l'estat espanyol i els ha estès sobre la taula. La seva vidència ha assenyalat que la zona més afavorida serà l'Aragó.

El 5 i Aragó: aquestes són segons el mag Fèlix les claus d'aquesta Grossa. Però el vident també ha esmentat comarques catalanes occidentals, properes a l'Aragó, com la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alt Urgell. De fet, segons ell, aquestes són ones amb una llarga tradició de premis del sorteig de Nadal.

Qüestió de superstició

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal està, molt sovint, envoltat de superstició. N'hi ha que confien en el seu instint, altres escullen el número l'atzar, però molts confien en la numeració per pura superstició. Dates importants o casualitats prenen sentit per a algunes persones.

En aquest espai és on els vaticinis dels vidents es converteixen en un reclam. Els mags i endevins més populars llancen les seves prediccions i de vegades fan que el nombre s'esgoti en qüestió d'hores. És el que va passar fa un parell d'anys amb Elsa Altagracia.

Una família celebrant que ha guanyat la loteria.
El Mag Félix augura que el premi caurà a Aragó | GTRES

La vident dominicana va assegurar haver somiat la combinació guanyadora de la Grossa el 2019, i va donar la xifra: 86098. També va vaticinar que la major part del premi cauria a Ourense, localitat on, a més, ella viu. Els dècims amb la numeració 86098 es van vendre en qüestió d'hores.

Dos anys abans, Elsa Altagracia havia assegurat el mateix, i el número que havia assenyalat es va endur un segon premi. Temps després va encertar una altra combinació en un sorteig de la loteria de Portugal, amb què va obtenir 69 milions d'euros. A aquests grans encerts, se sumen altres en petits sorteigs.

Encerts cèlebres: realitat o frau?

Com és lògic, moltes d'aquestes prediccions no s'acaben complint. Però també hi ha excepcions. El 2002, el mentalista Anthony Blake va escriure un número, el va guardar en una caixa amb tres claus custodiades. El dia del sorteig la caixa va ser oberta, i la xifra escrita era la guanyadora.

El 2009, el Mag Xerax també se la va jugar amb la combinació guanyadora de la Grossa. Per això va utilitzar la mateixa metodologia que el seu antecessor. Tanmateix, tant en un cas com en l'altre, els mitjans van acusar els il·lusionistes de frau i xou mediàtic.