Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

Mainat surt a desmentir una de les noves informacions: «Estan grillats»

Es tracta de les primeres declaracions del productor després de l'intent d'assassinat de la seva dona

El cas Mainat, com ja se sap fins ara, s'està tornant, a més d'en el focus mediàtic dels mitjans de successos i cor, el més enrevessat possible. En l'era digital, on tot és qüestionable i, alhora, poques dades es qüestionen, és normal que les mentides s'infiltrin a les xarxes socials i les conjectures comprenguin les notícies més surrealistes, com és en el cas de Mainat.

I és que l'empresari, per primera vegada des que ha tornat a esdevenir important als mitjans per l'intent d'assassinat de la seva dona, ha trencat el seu silenci per desmentir un dels titulars, que, acompanyat d'una fotografia que s'ha fet viral i ha estat emprada en altres diaris, assegura que els protagonistes de la imatge són el mateix Josep Maria Mainat i la seva dona, Angela Dobrowolski, quan realment la jove que hi apareix és la seva filla de 17 anys.

Mainat podria demandar els responsables

«Estan passant aquestes imatges sense dir que és la meva filla Mar, que aquí tenia 17 anys. Estan grillats! Que és la meva filla Mar, de 17 anys!», ha piulat l'excantant de la Trinca, tot desmentint el titular del mitjà 'Pronto'. El que no sabem encara, però, és si el productor valora denunciar l'errata que podria incórrer en un delicte contra l'honor de la seva filla.

Gravades les converses entre l'empresari i la seva dona

Paral·lelament, ahir a la nit, Jorge Javier Vázquez avançava que 'Sálvame' tenia 11 àudios i que s’emetrien íntegrament en el transcurs del programa estrella de cor. Tanmateix, per raons que no han transcendit, es van reduir a dos àudios, deixant-ne fora a nou que, per al moment, no s'han emès.

En els dos clips que s'han emès es pot escoltar a Angela Dobrowolski discutint molt acaloradament amb ell, però sorprèn que el programa ha eliminat les locucions del protagonista i només han emès les parts de la conversa on es pot escoltar l'estudiant de medicina. Alguns internautes han entès aquest gir de guió com una possible defensa del programa cap al productor, i altres consideren que s'ha hagut de suprimir la veu de Mainat per a evitar problemes legals.