El productor de televisió Josep Maria Mainat

Josep Maria Mainat ven la seva espectacular casa i està a Catalunya: 5 milions d'euros

La mansió disposa d'una zona privada per accedir a la platja

A hores d'ara tots coneixem el rocambolesc cas Mainat. Tot un seguit de successos que ens han acompanyat en els darrers anys.

L'antic membre de 'La Trinca', va denunciar a la seva exdona, Angela Dobrowolski, perquè presumptament l'havia intentat assassinar enverinant-lo.

A partir d'aquí, aquesta història es va convertir en capítols i capítols d'un guió de cine negre i suspens que ni el mateix Alfred Hitchcock hagués pogut imaginar.

Mainat ven la seva mansió per 5 milions d'euros

Però aquest cop Josep Maria Mainat no és notícia per aquesta fosca història. Si no perquè el fundador de 'Gestmusic' ha posat a la venda la seva espectacular casa situada a Costa Brava, a la costa gironina.

L'habitatge consta d'una impressionant vila de 449 metres quadrats i per la que demana 5 milions d'euros i està situat a la glamurosa urbanització Punta Brava, la qual pertany a la província de Girona

Tal com avança 'Semana', la mansió es troba a primera línia de mar i envoltada de naturalesa. D'aquesta manera, el català podia gaudir de molta intimitat, allunyat dels flaixos i les càmeres dels fotògrafs.

Disposa d'un camí privat per accedir a la platja

El nivell d'exclusivitat del domicili és tal que fins hi tot té un accés totalment privat per accedir a la platja, vaja un somni per a molts.

Però la cosa no només queda aquí, sinó que l'edifici disposa de dues plantes i està equipat amb tot un seguit de glamuroses zones com: una 'suite' amb terrassa privada, gimnàs, vestidor, entre altres luxes.

Una altra famosa catalana és notícia per la seva mansió

Ja fa un temps que va saltar la notícia sobre la venda de la casa de la catalana Mónica Naranjo.

Doncs bé, finalment la possible venda de la mansió 'Villa Naranjo' s'ha dissolt per determinació de l'artista. Segons informa 'Semana', sembla que la del 'Sobreviviré' encara viurà a la seva llar.

L'any 2020, la cantant va presentar l'últim capítol de la seva sèrie documental 'Mónica i el sexo', on ens feia partícips de la residència on vivia. 

Ja en aquell moment va deixar entreveure que tenia pensat vendre el que, fins al moment, havia sigut el seu domicili. 

Primer pla de Mónica Naranjo.
L'artista ha pres una dràstica decisió. | GTRES

Es troba al centre litoral de Catalunya

La mansió, situada a la comarca del Maresme en una privilegiada  urbanització de Sant Andreu de Llavaneres, disposa de 900 metres quadrats construïts i 3.000 de parcel·la. 

La de Figueres, viu en una casa realment gran i luxosa. La qual compta amb 7 dormitoris, vuit lavabos, un gimnàs, una bodega i, com no podia faltar a causa de la seva professió, un estudi de música.