Pla del pilot Michael Schumacher durant l'esdeveniment del seu acomiadament

El mal auguri de Michael Schumacher abans de l'accident: no s'havia explicat abans

El pilot va tenir un mal pressentiment abans de patir el fatídic accident d'esquí

Michael Schumacher s'ha convertit en el protagonista d'un nou documental de Netflix on es narra la vida del pilot alemany. La seva vida va canviar per complet després del terrible accident ocorregut el 29 de desembre de l'any 2013, quan es va estavellar violentament contra unes roques a l'estació d'esquí de Méribel (França).

El 7 vegades campió del món de Fórmula 1 va perdre el control mentre practicava fora de pista, patint greus seqüeles físiques i mentals que l'han apartat de portar una vida normal.

Se sap que aquell cop li va causar un traumatisme cranioencefàlic sever, amb hematomes intracranials i edema cerebral difús. Amb tot, el dia d'avui seguim sense conèixer l'abast de les seves lesions ni els detalls sobre el seu actual estat de salut, a causa de l'hermetisme que ha mantingut la seva família.

Tot i que el seu entorn ha estat molt discret després del fatídic accident a la neu, ara són molts els secrets sobre aquell succés que han sortit a la llum.

La dona del pilot i el seu fill Mick han trencat el  silenci quan està a punt de complir-se el vuitè aniversari del nefast accident que canviaria les seves vides per sempre.

Un succés que, segons recull el documental, hauria pogut evitar-se si el pilot hagués seguit el seu instint, ja que va tenir un mal pressentiment abans d'enfundar-se els esquís aquell dia.

La família de Michael Schumacher trenca el silenci per un documental de Netflix

El nou projecte documental de Netflix està causant furor després de recollir els testimonis de l'entorn més proper al pilot alemany. Des d'expilots com Sebastian Vettel o Mark Webber, fins amics molt íntims del campió mundial, com el cas de Jean Todt, que també és un dels actuals caps de la Fórmula 1.

No obstant això, els relats més sorprenents han estat els oferts per la mateixa família de l'alemany, que ens han ajudat a veure més enllà de la seva figura com a pilot.

La seva dona Corinna, el seu germà Ralf i els seus fills Gina i Mick han mostrat la part més humana de Michael amb els seus testimonis. També a través d'imatges inèdites que reflecteixen com era el pilot en la seva estricta intimitat.

Es tracta d'una decisió que ha sorprès a causa del desig exprés de la família de mantenir-se fora de l'àmbit mediàtic. Especialment pel que fa al seu actual estat de salut.

«El privat és privat, sempre deia ell. Per a mi és molt important que pugui seguir gaudint de la seva vida privada tant com sigui possible. Michael sempre ens va protegir. Ara estem protegint a Michael», argumenta la seva esposa Corinna en el documental.

El mal auguri de Michael Schumacher abans de patir el fatídic accident a la neu

Precisament, la dona de l'alemany era qui l'acompanyava aquell fatídic dia d'estada a la neu. El pilot era un aficionat a l'esquí i també practicava altres esports de risc. Aficions que, tot i ser extremes, mai van causar preocupació a la seva dona.

«No sé si és només una classe de mur protector que tu mateixa aixeques. O si és perquè ets d'alguna manera ingènua, però simplement mai se'm va acudir que alguna cosa podria succeir-li a Michael», assegura Corinna.

Aquell dia ella no va saber veure el perill d'enfundar-se els esquís, però el seu marit sí. I és que poc abans de l'accident el pilot va tenir un mal pressentiment que podia haver evitat l'aparatós accident.

«Poc abans que succeís a Méribel, em va dir: 'La neu no és òptima. Podríem volar a Dubai i fer paracaigudisme allà'», ha explicat la dona del pilot visiblement afectada.

No obstant això, la parella mai va arribar a tornar tot i el mal auguri que Schumacher tenia aquell dia. Una decisió que va acabar sent terrible i de la qual Corinna sempre es penedirà.

«Mai vaig culpar a Déu... Va ser realment mala sort, tota la mala sort que qualsevol podria tenir en la seva vida. I tant que trobo a faltar a Michael cada dia, però no soc només jo qui ho fa: els nens, la família, el seu pare, tots els qui estan a prop seu. Michael és aquí d'una manera diferent, però és aquí i crec que això ens dona força», assenyala en el documental que ja està disponible a Netflix.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.