Foto d'Agnès Marquès presentant el 'Planta Baixa'.

Mala notícia per a Agnès Marquès i el seu 'Planta baixa': és sorprenent i pèssim

TV3 no aixeca el cap en els últims dies i les males notícies s'acumulen

TV3 no està d'enhorabona i és que les males notícies se li van acumulant dia rere dia. Després que aquest dilluns, la sèrie 'Bojos per Molière' aconseguís el pitjor resultat d'audiència d'ençà que es va estrenar, el programa d'Agnès Marquès, 'Planta Baixa' sembla que segueix el mateix camí.

Tot i que la cadena catalana continua mantenint el títol de cadena més vista del dia, els pèssims resultats assolits parlen per si sols. Després que aquest dilluns, vint de febrer, Telecinco i el reality 'La isla de las tentaciones' obtingués superar en cota de pantalla a la sèrie dels dilluns de TV3, aquest dimecres va tornar a passar el mateix.

TV3 manté el lideratge tot i que per poc

La cadena pública catalana va ser la cadena més vista d'aquest dimecres tot i els pèssims resultats que va assolir a la franja de màxima audiència. 'Una de les nostres' es va quedar amb un 8,6% i 175.000 espectadors, molt per sota dels 302.000 televidents que van veure 'El Hormiguero', un 14,3% de cota de pantalla i els 182.000 de 'Viaje al centro de la tele' de La 1.

A partir de les onze de la nit, el quart episodi d'El negre de Banyoles' es va quedar amb un insòlit i pèssim 3,2% i poc més de cinquanta mil espectadors. Superat, fins i tot, per l''Onze' amb un 4,1% de l'Esport 3. A Antena 3, el concurs 'El círculo de los famosos' va liderar amb comoditat amb un 12,4% i una pujada de més de quatre punts respecte a la setmana anterior.

Agnès Marquès es va veure superada per diversos títols de les graelles televisives

L'Esport 3, amb un 1,3% va fer una de les millors quotes de la temporada. El partit de la Lliga de Campions d'handbol que va jugar el Barça va fer un 1,6% de quota i el partit de l'Eurolliga femenina de bàsquet, del Girona, va tenir una quota de l'1,3% de quota.

El mític programa de Telecinco 'Sálvame' va recuperar el lideratge de la tarda amb un 14,6% i uns 170.000 espectadors. La cadena catalana per la seva banda va aconseguir un 8,7% de quota, quedant per sota de programes com 'El cazador' a La 1 i tot el programari del vespre d'Antena 3. Agnès Marquès, la presentadora del programa d'actualitat per excel·lència de la cadena catalana no deu estar gaire contenta després de conèixer aquestes audiències.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!