Imatge de Manuel Valls en una roda de premsa

Manuel Valls deixa el seu càrrec: «Orgullós d'haver frenat l'independentisme»

L'exregidor de l'Ajuntament de Barcelona ja va anunciar al maig la seva decisió de retirar-se

Manuel Valls, el líder del grup municipal de BCN Canvi, ha anunciat que renuncia al seu càrrec de regidor a l'Ajuntament de Barcelona. De fet, era una decisió que ja havia anunciat al mes de maig, però que no ha formalitzat fins aquest dimarts, 31 d'agost. Així ha avançat la informació el partit liderat fins fa poc per Valls.

«Orgullós d'haver frenat l'independentisme»

Després del comunicat de BCN Canvi l'exregidor de la capital catalana ha declarat que està «molt honorat d'haver pogut servir Barcelona aquests dos anys i orgullós d'haver frenat l'independentisme».

«Ha estat també un temps marcat per la pandèmia i he procurat contribuir al consens municipal. Com a ciutadà, seguiré defensant la BCN capital catalana, espanyola i europea», ha conclòs Manuel Valls.

Els companys de partit de Valls han mostrat el seu agraïment a l'exlíder

Els membres de BCN Canvi han volgut agrair a Manuel Valls el seu «compromís amb Barcelona i amb el projecte polític». També han esmentat: «Marxa un company, un amic, un líder polític. Barcelona és casa teva. Gràcies, Manuel Valls!».

A títol personal la segona a la llista del partit barceloní i regidora del consistori, Eva Parera, també ha expressat que haver format part de l'equip de Valls ha estat un «honor». Fins i tot, Parera ha dit que fer política amb l'exregidor ha estat «un privilegi».

Més gent que ha treballat amb Valls també ha volgut mencionar la seva experiència i gratitud amb ell. Per exemple, l'ajudant de comunicació del partit, Paris Grau, ha explicat quan va conèixer a Valls i ha volgut manifestar: «Passat un temps vaig poder entrar a formar del seu equip. Moltes gràcies, Manuel, per l'oportunitat i l'aprenentatge».

El futur del partit BCN Canvi

La vacant que deixa Valls serà per la segona a la llista, Eva Perera. Així doncs, serà la nova líder del partit BCN Canvi. De fet, en una entrevista a 'Europa Press' la regidora de l’Ajuntament de Barcelona va confirmar que es presentaria com a candidata per optar a l'alcaldia les pròximes eleccions del 2023. A més, Perera va afirmar que lideraria una nova etapa pel partit BCN Canvi.