Marc Márquez i Lucía Rivera

Marc Márquez pateix pel seu futur: commoció pel diagnòstic dels metges

Lucía Rivera s'assabenta que el seu ex ha recaigut en la seva malaltia

Lucía Rivera va contenir l'alè després de veure l'espectacular caiguda que va patir el seu ex, el pilot de motos Marc Márquez. El català està travessant un moment de salut molt delicat que podria acabar de ple amb la seva carrera esportiva.

Recentment, l'exparella de la filla de Cayetano Rivera i Blanca Romero ha rebut el diagnòstic mèdic deixant a tots molt preocupats. Especialment a Lucía, amb qui va compartir una bonica història d'amor.

Lucía Rivera rep un cop dur després de conèixer la malaltia de Marc Márquez

Diumenge passat al segon Gran Premi de Motociclisme celebrat a Indonèsia, Marc Márquez va donar l'ensurt del dia. El motorista de Repsol Honda va patir una aparatosa caiguda que va fer pensar el pitjor.

Primer pla de Marc Márquez mirant cap a un costat
Marc Márquez pateix de diplopia | Europa Press

No va ser fins que va arribar a Espanya quan va començar a experimentar algunes molèsties que el van portar directament a l'hospital. Un cop a Barcelona, el català va visitar el seu oftalmòleg de confiança en presentar una visió borrosa.

Després de les primeres proves i exploracions, el doctor va confirmar els pitjors temors per a Marc Márquez. L'ex de Lucía Rivera havia tornat a caure a la diplopia que ja havia patit fa mesos i que el va obligar a deixar de competir en plena temporada.

«Sembla que estic vivint un déjà-vu», començava explicant l'esportista. «Durant el trajecte de tornada a Espanya, vaig començar a presentar molèsties a la meva visió i vaig decidir visitar el Dr. Sánchez Dalmau qui em va confirmar que tinc un nou episodi de diplopia», afegia.

Aquesta malaltia es caracteritza per l'aparició de visió doble, fet que dificulta enormement qualsevol activitat quotidiana. En el cas de Márquez, no és la primera vegada que la pateix, ja que el novembre del 2021 el va obligar a abandonar la temporada.

Per tranquil·litat dels seus fans, tal com explica Cervera, en aquesta ocasió no sembla ser tan greu com fa mesos. Tot i això, ara ha de descansar «i esperar a veure com evoluciona la lesió».

Lucía Rivera està molt pendent de l'evolució del seu ex

Lucía Rivera i Marc Márquez van viure una preciosa història d'amor durant un any i mig. El jove i la model van intentar amagar la seva relació quan van ser vistos per primer cop junts el 2019.

Tot i això, abans que el coronavirus arribés a les nostres vides, la parella va decidir posar punt final a més de 12 mesos junts. La ruptura va ser molt dolorosa per a la filla de Cayetano arribant a afirmar que li va costar molt assimilar-ho.

Marc Márquez i Lucía Rivera passejant pel carrer
Lucía Rivera i Marc Márquez van estar junts un any i mig | Europa Press

Ara, tots dos han aconseguit refer les seves vides i tenen una relació d'amistat excel·lent. Tant és així que estan molt pendents l'un de l'altre. De fet, el de Cervera va mostrar tot el seu suport a Lucía quan aquesta va confessar els problemes de salut mental que patia.

«El més important és donar-li suport, ser-hi i envoltar-se de bona gent», deia Márquez durant una entrevista. A més, va deixar clar com era la relació amb la model. «Amb Lucía mantenim una relació d'amistat i crec que això sempre és important», va afirmar.

És clar que tant Lucía com Marc estan travessant moments molt delicats de salut que els obliguen a plantejar-se certes coses. De moment, poden presumir de tenir una relació excel·lent i de tenir el suport de l'altre.

Lucía Rivera posant
Lucía Rivera continua tenint una molt bona relació amb el seu ex | GTRES

Pel que fa a l'amor, el català confessava estar solter mentre que Lucía Rivera sembla haver recuperat el somriure. Segons van publicar diversos mitjans, la model hauria iniciat una relació amb Alejandro Saéz Novales, empresari d'èxit.

Tots dos van ser vistos el 2021 a la costa gaditana on van gaudir d'una escapada romàntica. Lucía, com sempre, no es va pronunciar sobre això i va assegurar que són bons amics. Ara el que més preocupa és sortir de la depressió que pateix i conèixer com evoluciona Marc Márquez.