Primer pla de Soraya Sáenz de Santamaría parlant en un acte polític

Soraya Sáenz de Santamaría confirma els rumors sobre la seva malaltia

Soraya Sáenz de Santamaría està passant per un moment delicat

Soraya Sáenz de Santamaría va abandonar la política i pensava que la seva vida canviaria per complet, però no ha estat així. L'exvicepresidenta del Govern continua en boca de tothom perquè encara continua generant molt d'interès.

Des de fa uns mesos va sortir a la llum un rumor que li fa molt de mal i recentment un conegut mitjà ha explicat tota la veritat. Sí, doncs Sáenz de Santamaría es va veure embolicada amb un escàndol de mida colossal quan el portal 'Informalia' va destapar una presumpta malaltia.

Un grup de periodistes de l'esmentat diari va assegurar que «passava per un moment delicat». No van explicar què li passava exacta per protegir la seva intimitat, però van assegurar que s'havia vist obligada a «reduir la seva activitat professional».

Soraya Sáenz de Santamaría, en un congrés del PP (21/07/2018).
Soraya Sáenz de Santamaría ha estat acusada d'amagar la malaltia | GTRES

Soraya va començar a treballar en un despatx quan va abandonar la vicepresidència, va entrar com a sòcia i va complir amb la seva feina a la perfecció. Però suposadament es va haver de prendre un descans perquè el seu estat de salut no era bo i no tenia prou forces.

El seu entorn més proper, segons 'Informalia', va revelar que s'havia sotmès a una operació, encara que tot estava en ordre. Així doncs, Soraya, seguint les dades del mitjà anterior, s'ha confessat amb el cercle d'amistats i ha confirmat que la situació era seriosa.

No obstant això, hem de deixar clar que el seu diagnòstic actual és «esperançador» perquè «hi ha pogut», encara que ningú sap què. La política no vol entrar en detalls perquè considera que el que ha passat pertany a la seva intimitat més estricta.

Soraya Sáenz de Santamaría imposa les seves normes

Soraya, sense aprofundir més del compte, va confirmar que li estava passant alguna cosa perquè va assegurar que «de la meva salut no en parlaré». Aquestes paraules van ser suficients perquè la premsa investigués, tot i que el resultat d'aquest projecte no és gaire atractiu. Només ha sortit a la llum que l'exvicepresidenta es va sotmetre a una operació, encara que ningú ha aportat proves.

Soraya Sáenz de Santamaría i Mariano Rajoy.
Soraya Sáenz de Santamaría té bona relació amb els companys| CEDIDA

Sáenz de Santamaría, complint la discreció que sempre l'ha caracteritzat, va guardar silenci fins que no li va quedar més remei. Finalment, quatre mesos després de sortir publicat que «havia estat malalta» va reaparèixer en un acte públic i va donar explicacions.

En aquest va deixar clar que no entraria en temes personals, aquestes eren les seves normes i els periodistes les havien de respectar. La política, tan prudent com de costum, va desmentir els rumors sobre la seva malaltia i va fer entendre que no li passava res.

«Ja veieu com estic», li va dir a un periodista quan va ser preguntada pel tema. Tot i això, 'Informalia' torna a assegurar que sí que va tenir problemes de salut, malgrat que els ha superat i que actualment són coses del passat.

Soraya Sáenz de Santamaría va reaparèixer durant la crisi

Soraya es va dedicar a la política perquè estava convençuda que podria ajudar, de fet ho va fer fins al final de la trajectòria. Els experts asseguren que, independentment dels seus ideals, va fer una bona tasca perquè va ser objectiva i justa. Des que va deixar la vicepresidència ha aparegut en comptades ocasions i una va cridar poderosament l'atenció.

Sáenz de Santamaría va fer acte de presència en un esdeveniment relacionat amb el despatx on treballa just quan el PP estava en crisi. Per això va aprofitar per desitjar que els serveis polítics «siguin més honorables en un futur». Aquestes paraules tan potents van eclipsar el tema del moment: el seu misteriós estat de salut

La que va ser número dos de Mariano Rajoy, segons les dades que han sortit publicades, «està bé». Tot i això, «haurà de cuidar-se i passar les revisions corresponents». Durant sis anys i mig va estar al capdavant d'un càrrec important i la seva trajectòria encara continua generant molt enrenou.