Imatge de Danae Boronat amb Marc Ribas.

Danae Boronat i TV3 es lleven amb una gran notícia gràcies a Marc Ribas: molt esperat

Rècord del programa de Danae Boronat

Des que es va acabar l'última temporada de 'Joc de Cartes', els seguidors del famós xef segurament l'han trobat molt a faltar, tot i que també apareix a 'Cuines'. Però, afortunadament, els seus fans han pogut tornar a gaudir d'ell molt recentment a TV3. I és que el gran cuiner i presentador va assistir ahir, 15 de març, al 'Zona Franca', on va ser entrevistat per Danae Boronat.

Cal destacar, així mateix, que la presència de Ribas va ser tot un boom per al programa. I és que l'espai de Danae Boronat va passar de l'1,5% del passat dimarts a un gens menyspreable 9,6%, amb 73.000 espectadors. Gens malament. «Bon dia i gràcies a tots», han dit aquest matí des del Twitter del programa. 

Marc Ribas al Zona Franca.
Marc Ribas, al 'Zona Franca'. | TV3

En aquest programa, l'hem pogut sentir parlat de tot. S'ha referit, per exemple, a una de les seves grans aficions: anar al gimnàs. Segons ell, allà és on crema «verí», és a dir, la tensió del dia a dia. A més a més, també ha explicat que el 2004 va competir en la disciplina del culturisme.I és que en Marc entrena des dels 15 anys.

Marc Ribas rep fotos compromeses

D'altra banda, Danae i Marc també han intercanviat opinions sobre les xarxes socials. En aquest sentit, Marc ha dit sobre Twitter que «'me quité'», ja que opina que és un pou d'odi.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ara bé, d'Instagram, sí que en té. De fet, tenia una anècdota curiosa respecte als seus inicis a la televisió. En aquell moment, no tenia Instagram, però com que havia de sortir a la televisió, va decidir fer-se un compte. Arran d'això, va explicar que els seus seguidors li enviaven uns vídeos i fotos bastant 'peculiars'. Segons va dir Marc, en els vídeos i fotos apareixien fans que es «tocaven la guitarra. M'enviaven fotos de 'caixetes'». Així, feia al·lusió a les caixetes del Delta de l'Ebre, que s'assemblen bastant als genitals femenins.

 

Marc Ribas opina sobre altres cuiners famosos 

Quant al seu camp, la cuina, ha explicat que 'Cuines', el programa de TV3, ha estat nominat als premis Api. I és que li agrada tant la cuina que ha afirmat que «cuinar és un acte d'amor».

Danae també li ha preguntat la seva opinió sobre altres cuiners famosos del panorama com Alberto Chicote, Karlos Arguiñano o Maria Nicolau. Sobre aquests, ha dit que li cauen molt bé, tant ells com la seva cuina. De Jordi Cruz i dels germans Torres, però, no ha volgut donar gaires detalls, ja que no coneix prou bé la seva cuina.

Demanen a Marc que signi un 'tupper'

D'altra banda, Danae ha comentat a Marc que el dilluns passat va venir Alexis Deix al 'Zona Franca'. Aquest, que és un seguidor de Marc Ribas, va treure un 'tupper' enmig de l'entrevista i va demanar-li que li donés al famós cuiner perquè li signés. Davant d'aquesta petició, Marc ha acceptat gustosament. L'ha signat i li ha escrit una breu dedicatòria. Segur que Alexis estarà molt content de saber que un dels seus líders li ha signat el seu 'tupper'.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!