Imatge de Marc Ribas durant un programa de Joc de Cartes a Barcelona.

Marc Ribas i l'anunci del seu imminent futur a TV3

Torna el 'Joc de Cartes' carregat de novetats i amb una nova imatge

Ja és oficial. Després de les bones audiències del Joc de Cartes Estiu, el concurs més vist i amb més èxit de la televisió catalana torna. I ja hi ha data: serà el pròxim dimecres 19 d'octubre.

El Joc de Cartes, presentat per Marc Ribas, promet encara més emoció i més rivalitat aquesta tardor. Seran 13 nous capítols en què més establiments de Catalunya competiran entre ells per aconseguir el premi i ser el millor restaurant en aquesta sisena temporada.

Marc Ribas
Marc Ribas anuncia una nova temporada del 'Joc de Cartes'. | TV3

Nova tanda de Joc de Cartes per aquesta tardor

El pròxim dimecres 19 d'octubre torna el concurs presentat pel cuiner més famós de TV3 i promet no deixar ningú indiferent. I és que l'espai torna amb una imatge completament renovada i carregat de novetats. 

De fet, el passat mes d'agost ja es van avançar algunes de les novetats de la nova temporada. La que més crida l'atenció és la incorporació d'una valoració nova, el plat estrella del programa, que sumarà 0,5 punts al restaurant que l'hagi elaborat. Una novetat que de ben segur que donarà encara més joc i farà que la competició entre els concursants es torni encara més intensa.

A més, també serà la primera vegada que veurem Marc Ribas sortint de Catalunya per valorar els restaurants. El cuiner viatjarà fins a Madrid, on podrem saber quin és el millor restaurant de cuina catalana de la capital espanyola. 

El gran èxit de l'estiu

El Joc de Cartes ha estat la gran aposta de TV3 per aquest estiu. El concurs de Marc Ribas ha aconseguit batre rècords d'audiència i s'ha posicionat com el concurs més vist de la televisió catalana.

El primer programa que es va emetre aquest estiu va ser líder d'audiència, aconseguint reunir fins a 405.000 espectadors, amb un 26,5% de quota. També va ser el programa més seguit a la carta. 

Unes dades que fan que aquesta temporada arrenqui amb molta força i de ben segur que el concurs tornarà a reunir els espectadors davant de la televisió cada dimecres per saber quin és el millor restaurant de Catalunya.