Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.

Marc Ribas sorprèn i se sincera amb l'últim 'Joc de Cartes': «Ens tractava malament»

El presentador va visitar el programa 'Versió RAC1' i va deixar tothom amb la boca oberta

És ben cert que una de les cares més estimades de la graella de TV3, Marc Ribas, està tenint un èxit indiscutible. Tot el que toca el xef triomfa i no ho diem nosaltres, no. Ho diuen les dades d'audiència d'un dels programes preferits pels catalans i les catalanes: Joc de Cartes. Aquesta temporada del programa, està esdevenint en una de les millors.

Aquest divendres passat, Ribas va visitar el programa Versió RAC1, amb Toni Calpés, just després de guanyar el premi Ondas com a millor programa emès a cadenes de televisió no espanyoles. Podríem dir que han estat uns premis Ondas molt catalans i això ens enorgulleix. Encara que no hem vingut a parlar d'aquests guardons.

Entre moltes altres qüestions, el cuiner va parlar sobre l'últim capítol de Joc de Cartes i les seves declaracions van ser molt reveladores. En aquesta darrera emissió, els calçots eren els protagonistes, però l'escenari era ben diferent. La furgoneta del programa posava rumb a Madrid per descobrir el millor restaurant de la capital espanyola per anar de calçotada.

El darrer capítol de 'Joc de Cartes'
Imatge del darrer capítol de 'Joc de Cartes'. | @JocdeCartesTV3

Joc de Cartes a Madrid

El primer restaurant per menjar calçots va ser el del català Xavier Saludes, un restaurador que va decidir obrir una taverna a Madrid ara fa tot just 25 anys. Tot seguit, vam conèixer a Antonio Melgar, un andalús resident a Madrid, al qual li fascinava la gastronomia catalana i a El Olivo és on presentava els seus deliciosos àpats.

La ruta gastronòmica va continuar pel restaurant Saffron de la tarragonina Maribel Gutiérrez, la qual afirmava fer la millor salsa de romesco de tot Madrid. Per últim, Marc Ribas i el seu equip, van visitar el restaurant del barceloní David Suriol anomenat El Clasot. Un episodi replet d'ingredients per ser tot un èxit. Encara que no tot van ser flors i violes.

«Estava superemprenyat»

Al programa Versió RAC1, Marc Ribas va sorprendre amb unes sinceres declaracions referents al cambrer que treballava amb la participant Maribel Gutiérrez, ja que, segons afirma, no va acabar de congeniar amb els membres de l'equip. «Estava superemprenyat amb nosaltres. Ens tractava malament, li fèiem nosa», va declarar el presentador.

Ribas va dir a Toni Calpés que considerava que el cambrer no els tractava massa bé perquè parlaven en català: «Em penso que tenia a veure amb el fet que nosaltres estàvem parlant en català i això a ell no li feia gaire gràcia», va acabar dient el xef.