Álex Gallar

Mor de forma prematura la filla del futbolista català Álex Gallar

Han sigut molts els que han volgut dedicar unes emotives paraules al català i a la seva família

Cop dur per al futbolista català Álex Gallar. El club del terrassenc, actual jugador del Màlaga FC de Segona Divisió, ha comunicat la trista notícia. Les primeres informacions afirmen que la petita, Leila, hauria mort de manera prematura. D'aquesta manera, el Màlaga FC, ha volgut transmetre les seves condolences tant al jugador com a la seva dona, Raquel Alcaraz.

«La petita Leila Gallar Alcaraz ens ha deixat de forma molt prematura. El Màlaga FC, trasllada el més sentit condol als seus progenitors, el nostre jugador Álex Gallar i la seva esposa Raquel Alcaraz, en aquest moment tan dur. Moltíssima força. D.E.P.», ha publicat el club al seu compte de Twitter. 

La tràgica notícia ha afectat a tot l'equip i han volgut fer un minut de silenci en memòria de la petita, Leila Gallar Alcaraz. Per aquest motiu, aquest tindrà lloc avui diumenge abans del partit de la Copa del Rei que jugaran a Eivissa. Així ho han comunicat a través de les seves xarxes socials. 

«Sentit minut de silenci en memòria d'Eugenio Lorente i Leila Gallar Alcaraz. L'equip llueix braçalet negre en el partit d'avui».

Moltes mostres d'afecte

Han sigut moltes persones les que, en aquests moments tan durs, han volgut dedicar mostres d'afecte i precioses paraules a la família. Tal com afirma la revista Lecturas, la mare de Leila, Raquel, a través d'una publicació al seu compte d'Instagram, ha volgut agrair totes les condolences. A més, Alcaraz, ha demanat respecte i intimitat.

«Tant Álex com jo, en aquests moments agraïm enormement l'afecte rebut i demanem si us plau molt respecte per a poder passar el nostre dolor de la forma més íntima possible».

El Terrassa FC, també ha aprofitat per dedicar unes paraules a la família a causa de la trista notícia. D'aquesta manera, a través del seu compte de Twitter, ha fet un escrit per donar suport a Álex Gallar, natural del municipi. 

«Profundament colpits per la prematura mort de Leila Gallar Alcaraz, filla del nostre amic i exjugador Álex Gallar. Els nostres cors estan amb la seva família i éssers estimats. Moltíssima força i una forta abraçada», ha declarat.