Sofà de recurs

Una marca italiana ven per error sofàs de 3.500€ a 3 y 4€ cadascun

Molts usuaris van assabentar-se de l'error i van esgotar l'estoc en una hora

La marca italiana de butaques i sofàs Natuzzi va registrar aquest dijous un error amb els preus de la seva pàgina web. Els seus sofàs de disseny que normalment costen uns 3.500 euros es van poder adquirir per només  tres euros  fins que es va esgotar l'estoc. Tot i que estem en èpoques de rebaixa sembla que aquest descens en els preus no ha sigut de forma intencionada.

Un usuari, Carles Gili, se'n va adonar i va compartir la informació amb el seu cercle d'amics i a la xarxa social Twitter. «Gran cagada en #eComerce. A les 9:00 del matí va córrer com la pólvora pels meus grups de whatsapp», va comentar en un tweet.

Segons el relat de Carles Gili, ell mateix i molts dels seus amics van adquirir un d'aquests exclusius sofàs per quantitats irrisòries. Va fer tot el procés de compra i finalment va arribar el moment de pagar. La web va acceptar les transaccions i les comandes, de tres o quatre euros, i van ser tramitats amb normalitat. Una hora més tard, ja no es podien comprar més sofàs perquè s'havia esgotat l'estoc de 150 unitats.

A hores d'ara no se sap com acabarà aquesta història. Fins que no se sàpiga si l'empresa entregarà els sofàs venuts a aquells preus tan baixos o si s'acollirà a alguna de les seves condicions de venda per cancel·lar comandes, el cert és que existeixen sentències tant a favor de les companyies que venen per internet com a favor del consumidor.

Reaccions a Twitter

Mentrestant, diversos usuaris de Twitter han compartit la publicació de Carlos Gili i han comentat que deu ser un error real i que és molt poc probable que sigui algun tipus de campanya publicitària. De fet, alguns usuaris amb experiència en ecommerce han explicat que segurament fos una equivocació en programar un canvi de preus a causa de les rebaixes.

Altres usuaris van ser més crítics amb l'autor del tweet i li van recriminar que ho difongués, quan ell realment sabia que era un error humà i que, malgrat tot, hagués realitzat una comanda.

També et pot interessar...