Victoria, la mare de Julen, podrà complir la promesa que li va fer al seu fill

Victoria està embarassada d'un mes i mig

Els pares del petit Julen estan esperant el seu tercer fill
Els pares del petit Julen estan esperant el seu tercer fill | Cedida

Vuit mesos després de la tràgica mort del seu segon fill, sembla que arriben bones notícies pels pares d'en Julen, Victoria García i José Roselló, que estan esperant el seu tercer fill. Victoria està embarassada d'un mes i mig i d'aquesta manera podrà complir la promesa que li va fer al menut «donar-li un germà», així ho confirmava ella mateixa al diari 'ABC'. 

Dos fills perduts per tràgiques circumstàncies

El fill o filla que esperen serà el tercer de la parella, ja que aquesta va tenir l'Óliver i el Julen, tots dos morts per tràgiques circumstàncies. El primer, el fill gran, va morir només dos anys abans que el petit Julen. L'abril del 2017, el fill gran moria amb només tres anys després a causa d'una malaltia sense que es pogués fer res. 

Poc després, el gener del 2019, la família perdia de forma tràgica el seu segon fill. El petit Julen queia pel pou de 25 centímetres d'amplitud i més de 70 metres de profunditat, d'una finca de Totalán, a Màlaga, i, després de 13 dies incessants de recerca, va  ser rescatat sense vida del pou. Per tal de recordar als seus dos fills perduts, la parella ha decidit tatuar-se quelcom que representi als seus petits. 

Victòria duu tatuat al braç dret els rostres d'Óliver i Julen mentre que José ha decidit tatuar-se a la cama l'ombra amb les postures que més definien els seus dos fills sota un vesprejar.

Pares de Julen
Els pares de Julen després de conèixer la notícia | Catalunya Diari

 

Complir la seva promesa

La Victoria i el José segueixen «intentant sobreviure» a la tragèdia d'ara fa vuit mesos que els ha deixat «destrossats» tot i que ja van declarar que no podrien ser mai feliços van assegurar que «amor i afecte» no els faltarà mai i així ho han demostrat amb aquest nou nadó que està en camí.

Els pares encara no saben si serà nen o nena però han assegurat que no els importa el sexe del nadó sinó que només el volen tenir ja amb ells per poder-lo cuidar i ensenyar-li qui van ser els seus germans.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari