Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alguns d'aquests col·laboradors de 'Sálvame' podrien participar al nou reality

Una col·laboradora de 'Sálvame', sospitosa de coronavirus: amb termòmetre en directe

María Patiño ha espantat els col·laboradors del programa i el públic

María Patiño, lluïnt un nou tall de cabell a 'Sálvame'
María Patiño s'ha posat malalta al programa | TELECINCO

'Sálvame' és un programa que viu de l'actualitat dels famosos però tampoc es tanquen portes a tractar altres temes d'interès per als espectadors i que res tenen a veure amb la vida dels vips. Aquesta tarda María Patiño  sorprenia els seus companys revelant que es trobava malament i que creia tenir febre.

En un primer moment els seus companys s'ho han pres com a una broma però a mesura que anaven passant els minuts els nervis amb moments de pànic, fins i tot. Carlota Corredera va voler descartar que la seva companya estigués infectada pel coronavirus  i per això ha demanat a producció un termòmetre  per a poder comprovar la seva temperatura. Passat un curt temps, el termòmetre va sonar, resolent el dubte de tots els presents.

Els resultats

Corredera va retirar el termòmetre de l'aixella de la seva companya i va anunciar que en aquell moment no tenia febre, un veredicte que el públic va aplaudir i que va retornar la tranquil·litat al plató del programa. Després de tornar a recuperar l'escaleta habitual, 'Sálvame' va seguir amb els temes que s'havien de tractar en un primer moment a l'espai.

També et pot interessar...