Mariano Rajoy

Mariano Rajoy, possible candidat a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol

L'expresident del govern espanyol, segons conjectures, estaria pendent d'Iker Casillas, que també podria presentar-se

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoypodria ser un candidat a la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Així mateix, segons la primícia de 'Marca', confirmada per 'El Partidazo de COPE', l'exdirigent del Partit Popular podria ser rival de la candidatura de Luis Rubiales, que, segurament, es presentarà per a ser reelegit. De totes maneres, Rajoy, segons els mitjans esmentats, no es presentaria en cas que Iker Casillas ho fes.

Casillas, el preferit

El cognom del porter heràldic del Reial Madrid com a candidat plausible ressona fort, però encara és arriscat confirmar-ho. El que sí que se sap és que el futbolista s'ha vist amb Carles Puyol i Andrés Iniesta durant aquesta setmana per a, segons conjectures, planificar i donar forma a la seva candidatura. Compta, això sí, amb un suport incondicional. Tant és així que 'Marca', com fa habitualment en aquesta mena de casos, ha xifrat en un 94% el vistiplau de vots per sobre de Luis Rubiales en una enquesta en línia.

En referència a la candidatura de Rajoy, l'expresident de l'executiu veuria —tal com diu COPE— amb «molt bons ulls» competir contra Rubiales.

També et pot interessar...