Vall d'Hebron confirma l'estat actual de Marta Ferrusola i preocupa

Continua ingressada després de la caiguda patida dissabte

Jordi Pujol i Marta Ferrusola pels carrers de Reus
Marta Ferrusola continua hospitalitzada en estat greu | Europa Press

Marta Ferrusola, dona de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, continua hospitalitzada en estat greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, segons han informat fonts del centre a Europa Press aquest dimarts. 

No hi ha cap novetat important respecte ahir i encara es troba ingressada al centre hospitalari barceloní, on va ser traslladada el passat dissabte. Ferrusola va patir una caiguda a l'escala de la casa familiar de Queralbs, al Ripollès, on els Pujol-Ferrusola acostumen a passar bona part de les vacances d'estiu. 

Tot i ser trasllada en un primer moment a l'Hospital de Campdevànol, finalment els professionals mèdics van decidir derivar-la al Vall d'Hebron, on la va dur un helicòpter medicalitzat. Allà mateix va ser operada d'urgència, segons va avançar 'El Món'. 

A conseqüència de la caiguda per les escales, Marta Ferrusola va patir diverses fractures i un traumatisme cranioencefàlic, a més de perdre el coneixement durant uns instants. Això va fer que ingressés a l'hospital barceloní on continua encara avui.

Fonts de l'entorn familiar, però, han explicat que la dona de l'expresident ha millorat respecte a la nit de l'ingrés. Concretament, han confirmat que l'hemorràgia cerebral que patia en un primer moment ja ha remès

Nou ensurt a la casa de Queralbs

Cal recordar que no és el primer cop que Marta Ferrusola pateix un accident d'aquesta mena a la casa de Queralbs. Va ser l'estiu de 2017, concretament el 31 de juliol, quan va patir una nova caiguda al domicili d'estiueig familiar. En aquella ocasió, però, no va ser tan greu. Només va patir un fort cop al tòrax del qual va poder rebre l'alta hospitalària al cap de poques hores. 

A l'espera del judici a la família

Marta Ferrusola, mare dels 7 fills de l'expresident  Jordi Pujol, compta amb 85 anys i en els darrers mesos el seu estat de salut ha anat empitjorant. Fa justament un any era diagnosticada d'Alzheimer

Amb aquestes circumstàncies, i patint per la salut de la 'matriarca', els Pujol afrontaran en els pròxims mesos un nou judici a l'Audiència Nacional. L'alt tribunal imputava als pares i als 7 germans el passat 17 de juliol per un delicte d'organització criminal, acusant-los d'haver-se enriquit durant dècades gràcies a activitats corruptes. 


Comentaris

envia el comentari