Marta Ferrusola segueix en estat greu després d'una setmana ingressada

La dona de l'expresident es troba al Vall d'Hebron

Jordi Pujol i Marta Ferrusola en arxiu
Marta Ferrusola continua hospitalitzada en estat greu | EP

L'esposa de l'expresident de la GeneralitatJordi Pujol, Marta Ferrusola, segueix en estat greu després d'una setmana ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, segons han informat fonts del centre mèdic aquesta tarda de dissabte.

Ferrusola va ser hospitalitzada la tarda del passat dissabte, 1 d'agost, després d'una caiguda a casa seva a Queralbs, al Ripollès, on els Pujol-Ferrusola acostumen a passar bona part de les vacances d'estiu. Va ser intervinguda a l'hospital aquell mateix dia, i per al moment no hi ha cap novetat important. Ferrusola té 85 anys i es troba actualment processada per l'Audiència Nacional, imputada per un delicte d'organització criminal.

A conseqüència de la caiguda per les escales, Marta Ferrusola va patir diverses fractures i un traumatisme cranioencefàlic, a més de perdre el coneixement durant uns instants. Això va fer que ingressés a l'hospital barceloní, on la va dur un helicòpter medicalitzat. Allà mateix va ser operada d'urgència on continua encara avui. Fonts de l'entorn familiar, però, han explicat que la dona de l'expresident ha millorat respecte a la nit de l'ingrés. Concretament, han confirmat que l'hemorràgia cerebral que patia en un primer moment ja ha remès.

No és la primera vegada que té un accident la casa de Queralbs

Cal recordar que no és el primer cop que Marta Ferrusola pateix un accident d'aquesta mena a la casa de Queralbs. Va ser l'estiu de 2017, concretament el 31 de juliol, quan va patir una nova caiguda al domicili d'estiueig familiar. En aquella ocasió, però, no va ser tan greu. Només va patir un fort cop al tòrax del qual va poder rebre l'alta hospitalària al cap de poques hores. 

Cal recordar que Ferrusola, mare dels 7 fills de l'expresident  Jordi Pujol, era diagnosticada d'Alzheimer fa justament un any. Amb aquestes circumstàncies, i patint per la salut de la 'matriarca', els Pujol afrontaran en els pròxims mesos un nou judici a l'Audiència Nacional.

L'alt tribunal imputava als pares i als 7 germans el passat 17 de juliol per un delicte d'organització criminal, acusant-los d'haver-se enriquit durant dècades gràcies a activitats corruptes. 


Comentaris

envia el comentari