Muntatge amb dona gran mirant-se contenta en un mirall petit i cercle vermell amb llorer en aigua

La màscara amb llorer que elimina les arrugues i et deixa la pell més jove

Un remei casolà amb llorer amb què podràs lluir una pell més ferma i suau gràcies a les seves propietats

El llorer és una planta aromàtica que se sol utilitzar a la cuina pel seu distintiu sabor i fragància. Més enllà d'aquest paper culinari, també ofereix diversos beneficis per a la salut i el benestar.

Una de les seves propietats és alleujar els trastorns digestius. Facilita la digestió i alleuja el malestar estomacal, els gasos i l'acidesa. Tot i això, si el que vols és mantenir una pell suau i rejovenida, una màscara amb llorer és la solució que necessites. Combatràs els signes de l'edat i milloraràs l'elasticitat!

La màscara amb llorer que millorarà la teva pell

Combatre les arrugues sovint sol ser complicat, i amb el temps, la pell acaba perdent elasticitat. El llorer és un remei natural realment eficaç per fer front als signes de l'envelliment.

T'agradaria saber com elaborar aquest remei casolà? Doncs segur que és més fàcil del que et penses. Per preparar una màscara amb llorer, només necessitaràs unes quantes fulles, aigua, maizena i oli d'oliva. Els passos a seguir són pocs i senzills:

  1. Renteu les fulles de llorer amb aigua freda.
  2. Posa-les a bullir a foc lent durant 10 minuts.
  3. Cola la infusió i afegeix dues cullerades de maizena. Hauràs de diluir molt bé aquesta barreja.
  4. Torneu a portar la barreja a una olla i poseu-la a foc lent. Remena-ho fins que es converteixi en una pasta cremosa.
  5. Finalment, afegeix-hi una cullerada d'oli d'oliva

Elimina todas las arrugas con solo estos dos ingredientes. Maizena y Laurel

Com he d'aplicar la màscara?

Per aplicar-te la màscara, hauràs de tenir en compte que el millor és netejar la cara amb un netejador suau. Quan ho tinguis, aplica amb un cotó la infusió sobre la cara i el coll, i deixa-la actuar 20 minuts.

Per poder lluir una pell més lluminosa i jove, hauràs de repetir aquest tractament dues vegades a la setmana. En pocs dies notaràs els canvis i tornaràs a recuperar la brillantor i la suavitat de la teva pell.