Diverses mascaretes quirúrgiques

Presenten la mascareta que promet triomfar: antiviral i antibacteriana

Es pot comprar per internet a través de la botiga WingGuard

La mascareta s'ha convertit en un complement més enguany i, per això, són moltes les empreses que s'han decidit per treure a la venda diferents models d'aquest producte. Ara ha estat un negoci suís, Livinguard, el que ha tret al mercat una nova mascareta que promet ser una de les més triomfadores, perquè és antibacteriana i antiviral i pot ser reutilitzada fins a 200 vegades, la qual cosa fa que a la llarga sigui molt més assequible que les d'un sol ús.

Es van desinfectant constantment

L'han anomenada mascareta antivirus Pro, i es pot comprar per internet a través de la botiga WingGuard. Està tractada amb un mètode patentat que recobreix la seva superfície de policationes, un revestiment que té una càrrega elèctrica positiva però l'embolcall dels virus té una càrrega negativa. En entrar en contacte amb la superfície del teixit, l'embolcall víric es destrueix i s'obre, per la qual cosa el virus ja no pot infectar.

D'aquesta manera, la mascareta es va desinfectant constantment, i, així, redueix molt considerablement el risc que els patògens es transmetin de la màscara a altres superfícies.

Són eficaços gairebé al 100%

La Universitat Lliure de Berlín i la Universitat RWTH Aachen han volgut realitzar un estudi per a poder demostrar si realment el teixit d'aquests nous equips de protecció són completament segurs i han determinat que les màscares antivirus Pro eliminen eficaçment el 99,9% del coronavirus.

En canvi, en les superfícies de màscares convencionals aquest virus pot sobreviure fins a diversos dies i fins i tot puc provocar infeccions si no s'utilitzen correctament. Així, han volgut deixar clar que aquests equips de protecció enfront del coronavirus és molt més segur que la resta de màscares, a més de ser sostenible en el temps.

Les màscares antivirus Pro estan pensades principalment per a l'ús quotidià, però també poden ser usades per a protegir en el lloc de treball i fins i tot en el col·legi, ja que són adequades per a nens a partir de 8 anys.