Les mascotes ja poden accedir al Centre Comercial la Fira

Aquesta era una petició que alguns clients havien realitzat des de l'obertura del centre

Atenent a la demanda de molts dels habituals clients que no poden sortir a passejar i a comprar a la Fira acompanyats dels seus animals de companyia, el Centre Comercial s'ha convertit des d'avui en un espai 'animal friendly'.  Aquesta notícia representa una gran novetat per als clients del centre comercial, ja que permetrà a tots els que ho desitgin accedir-hi acompanyats de les seves mascotes.

La Fira, un nou espai 'animal friendly'

I és que, de fet, aquesta és una petició que havien fet part dels visitants i habituals clients  al Centre Comercial. Així, ara el centre dóna resposta a aquesta demanda i a partir d'ara les famílies podran sortir de compres sense haver de renunciar a fer-ho amb la seva mascota.  La Fira Centre Comercial es converteix així en un espai del tot inclusiu on,  com és obvi, les mascotes hauran d'accedir-hi lligades i controlades pels seus propietaris, garantint la seva seguretat i la de la resta de clients i visitants.

Aquesta mesura respon a una realitat palpable, com és el fet que  tenir una mascota és des de fa bastants anys cada cop més freqüent.  De fet, en l'actualitat, a l'Estat espanyol  el percentatge de llars que tenen una mascota rossa el 40 per cent. Les preferides segueixen sent els gossos i els gats, encara que en els últims anys s'ha estès de manera notable la presència d'altres mascotes com peixos o rosegadors.