La Molina i Masella - Paisatge de les pistes

Masella tanca abans del previst pel confinament comarcal

L'estació d'esquí ha estat oberta un total de 119 dies aquesta temporada

Masella ha tancat aquest diumenge les seves portes després de 119 dies oberta de manera ininterrompuda. Tot i que des de la direcció tenien previst mantenir-se oberts encara uns dies més, els responsables han decidit tancar l'estació aquest diumenge, ja que el confinament comarcal afecta directament l'arribada de visitants. Per això, els responsables de l'estació consideren que es tracta d'una temporada «agredolça» i marcada per les restriccions de la pandèmia. La direcció de Masella assenyala que això ha representat un descens molt marcat de l'afluència dels esquiadors que ha comportat afectacions econòmiques a la mateixa empresa, al territori i als seu habitants, ja que «l'estació és motor de l'economia de la comarca».

Masella assenyala que ha sigut una temporada «molt diferent de les darreres» i destaquen que aquest any ha obert «per mantenir llocs de treball i perquè es tracta d'un motor econòmic del territori». Els responsables de l'estació remarquen que s'ha pogut oferir el servei als esquiadors que han pogut «pujar a gaudir de l'esquí amb una relativa normalitat».

En un comunicat, l'estació ha volgut agrair la «comprensió i fidelitat» a tots els esquiadors que s'han adaptat als «canvis de funcionament» que ha fet l'estació al llarg de la temporada. En aquest sentit, Masella destaca «la paciència a les pistes amb el seguiment de tots els protocols Covid, per tal de gaudir de l'esport a l'aire lliure, en un entorn segur».

Finalment, la direcció ha volgut agrair la comprensió de tots els treballadors. «Amb el seu esforç i dedicació han fet possible aquesta temporada tan difícil. Volem agrair als clubs, intermediaris, proveïdors, col·laboradors i tots els agents del territori per la comprensió», ha assenyalat.

En una piulada a les xarxes socials, també han volgut explicar el públic les seves sensacions una vegada finalitzada la temporada: