Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un dispositiu policial a Barcelona

Festa il·legal multitudinària a Barcelona: acaba desallotjada i amb més de 200 multes

La Guàrdia Urbana de la capital catalana va identificar fins 70 persones

Pràcticament no hi ha cap de setmana que no acabi amb el desallotjament d'una festa il·legal a Catalunya. Les mesures restrictives per frenar la pandèmia i la transmissió del coronavirus ha fet que proliferin aquestes trobes no permeses. Sobretot, lògicament, en vigiles i festius. Aquest cap de setmana no ha estat una excepció i la Guàrdia Urbana de Barcelona ha hagut de desallotjar una festa d'aquestes característiques que, a més, era multitudinària. Tot plegat, l'endemà que els Mossos haguessin de desallotjar una altra trobada il·legal multitudinària al passeig Lluís Companys.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Ni més ni menys que 70 persones identificades, 5 denúncies administratives al local i 210 denúncies per saltar-se diverses mesures, com no fer ús de la mascareta, no respectar les distàncies de seguretat o saltar-se les restriccions de mobilitat. Aquest és el balanç d'aquesta festa multitudinària, que se celebrava dissabte a la nit al barri del Poble Nou de la capital catalana. 

Els fets van succeir als volts de les 11 de la nit i la Guàrdia Urbana ha informat de la seva actuació mitjançant el compte oficial a Twitter. La piulada informativa inclou un vídeo amb imatges de la festa multitudinària desallotjada el dissabte a la nit.

Trobada de 200 joves en plena matinada al centre de Barcelona

Com explicàvem unes línies més amunt, unes 200 persones van ser desallotjades el passat divendres a la nit per fer 'botellón' al passeig de Lluís Companys de Barcelona, entre l'Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella. Poc després de les 22 hores, un ampli dispositiu de la Guàrdia Urbana va fet marxar els concentrats, molts dels quals han fugit corrents per evitar ser identificats i multats, sense més incidències.

La Guàrdia Urbana va desallotjar prop de 10.000 persones de l'espai públic durant la Setmana Santa i va interposar fins a 2.497 denúncies, sobretot per no fer ús de la mascareta i no respectar les distàncies ni les restriccions de mobilitat. Entre les actuacions més destacades, el desallotjament d'unes 80 persones en una festa organitzada a la platja de la Barceloneta.

Queda clar, doncs, que mentre duri la pandèmia i les mesures per intentar frenar-la, els diferents cossos policials seguiran tenint feina per frenar aquestes festes que cada cap de setmana se celebren arreu del territori català.