YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La decisió d'un home en trobar una perla de milers d'euros menjant cloïsses

La parella es trobava celebrant els seus 40 anys com a casats

Joaquín i Noelia, un matrimoni que va trobar una perla negra a una cloïssa en un restaurant de Gijón, el 7 de juliol de 2020.
Joaquín i Noelia celebraven el seu aniversari sense saber la sorpresa que els arribaria | COPE de Ribadesella

Agradable sorpresa la que es van trobar un matrimoni que celebrava el seu 40 aniversari a un restaurant de Gijón (Astúries). El que creien que seria un complement de les seves cloïsses va acabar sent una perla negra, valorada en milers d’euros.

La història l'explica el mitjà ‘COPE de Ribadesella’, qui ha fet ressò de la notícia després del succeït a la localitat asturiana. Els protagonistes són Noemí i Joaquín, una parella que celebrava quatre dècades d’amor al restaurant El Campano de Gijón. Allà, van demanar entre altres plats unes cloïsses de carril a la paella amb vi blanc.

Una inesperada i rica sorpresa

La seva sorpresa va arribar a l’hora d’obrir una de les cloïsses. El que en un principi es pensaven que seria porqueria de l’aliment va resultar ser una perla negra, joia valorada en milers d’euros i molt prestigiosa. Així ho ha explicat Joaquín a ‘Cope de Ribadesella’, on assegura que va estar a pocs moments d’empassar-se-la: «No vaig arribar a mossegar-la i quan la vaig veure pensava que era alguna impuresa, però després ens vam adonar que es tractava d’una altra cosa».  

Així, el restaurant també ha informat que les seves cloïsses són de la ria d’Arousa, a Pontevedra, en cas que algú vulgui tornar a provar fortuna amb alguns dels crustacis. José Manuel Mori Cuesta, propietari del restaurant on s’ha protagonitzat l’anècdota, no podia ser més feliç de l’esdeveniment que ha succeït mentre es trobaven al seu establiment. José Manuel explica que només coneix un altre cas amb circumstàncies similars i va ser a Andalusia.

Un romàntic final per la perla negra

I si la successió d’aquesta història ja està plena de casualitats, també ha estat una sorpresa la finalitat d’aquesta perla negra. Tot i que podria vendre’s per milers d’euros i Joaquín i Noelia podrien treure’s uns bons diners, han decidit que aquest no serà el final de la joia. És per això que Joaquín finalment li ha regalat la perla a la seva estimada perquè s’ho posi en un collaret o com a complement. Sens dubte, un regal que no té preu.


Comentaris

envia el comentari