YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

McDonald's marcarà amb tòtems els camps espanyols on es conreen els seus ingredients

La cadena de restaurants ha posat en marxa aquest projecte arran d'un estudi que revela que la crisi sanitària ha portat als ciutadans a prioritzar el producte d'origen local

El logo de McDonald's en un dels seus establiments
McDonald's marcarà amb tòtems els camps espanyols on es conreen els seus ingredients | Cedida

McDonald's ha anunciat la instal·lació de tòtems amb el seu logotip en totes aquelles ubicacions del territori espanyol en les quals es produeixen els aliments amb els quals la companyia elabora els seus productes. 

La cadena de restaurants ha posat en marxa aquest projecte arran d'un estudi realitzat per Ipsos el mes d'octubre passat que revela que la crisi sanitària ha portat als ciutadans a prioritzar el producte d'origen local en la seva intenció de compra.

Segons aquest estudi, un 69% dels espanyols hauria canviat els seus hàbits de compra arran de la crisi, mostrant ara més interès que abans per l'origen dels productes que consumeix i procurant que, en la seva majoria, aquest sigui local.

McDonald's vol ajudar a conèixer l'origen dels productes que ofereix

Amb aquesta acció, McDonald's vol ajudar els seus clients a conèixer l'origen dels productes que ofereix. Però, a més, aquesta acció posa en relleu el suport continu que McDonald's brinda a l'economia local, i és que més d'un 70% del volum de compra anual de la companyia procedeix de proveïdors espanyols. En el cas de les seves hamburgueses, totes elles estan elaborades amb carn 100% boví espanyol, certificada amb el segell Aenor.

En aquest context, el director general de McDonald's Espanya, Luis Quintiliano, ha afirmat tenir el deure «no sols de seleccionar els ingredients de la màxima qualitat apostant pel producte d'origen local», sinó també d'informar els clients sobre aquest origen, i de fer-lo d'una forma «clara, transparent i rellevant».

Per a la instal·lació del primer tòtem, la companyia ha comptat amb l'ajuda i col·laboració de Florette. Es tracta d'un camp situat a Cartagena (Múrcia), conreat i gestionat per la companyia navarresa, i del qual McDonald's obté part de l'encisam de batàvia que ofereix en els seus restaurants.

Cal destacar que tots els camps de Florette estan certificats segons el referencial Global GAP. Això significa que les pràctiques de cultiu i gestió es dissenyen per a garantir un producte segur i de la màxima qualitat, obtingut sota tècniques sostenibles. L'empresa col·labora amb agricultors locals de tot el territori nacional.

D'acord amb la política de sostenibilitat mediambiental de l'empresa, els tòtems seran reciclats al final d'aquesta iniciativa.

'Big Good', una hamburguesa per a ajudar al sector primari

Fa només unes setmanes, McDonald's va presentar 'Big Good'. Una hamburguesa pensada per a fer costat al sector primari espanyol, ajudant productors locals a fer front a la crisi provocada per la Covid-19.

Aquest llançament ha anat acompanyat d'un documental, amb el qual la companyia ha volgut contribuir a donar visibilitat al sector primari i mostrar, amb noms i cognoms, l'origen de cadascun dels ingredients de l'hamburguesa. Aquest documental es pot veure en el canal de YouTube de McDonald's i en la pàgina web del projecte, Biggood.es.


Comentaris

envia el comentari