Imatge de la medusa gegant trobada a Anglaterra

Troben una medusa gegant de la mida d’una persona en aigües britàniques

La troballa l’ha fet un grup de submarinistes mentre es gravava un documental al sud-est d’Anglaterra. Malgrat l'ensurt, el verí de l'animal sembla que nos és gaire potent

Els mars i oceans són uns terrenys encara força desconeguts per als humans i a vegades ofereixen sorpreses majúscules amb animals mai vistos encara. Això és el que li ha passat recentment a un grup de submarinistes al sud-est d’Anglaterra que, quan es disposaven a enregistrar un documental, es van veure sorpresos per l’aparició d’una medusa gegant que feia la mida d’una persona. 

Concretament, els submarinistes Dan Abbott i Lizzie Daly es trobaven aquest cap de setmana a uns quants centenars de metres de la costa de Cornualles, al Regne Unit, gravant el documental ‘Wild Ocean Week’ (setmana de l’oceà salvatge, en anglès) quan, de sobte, el gran animal marí va aparèixer del no-res amb el seu metre i mig de llargària, deixant amb la boca oberta els dos experts, que van estar prop de 25 minuts fent-li vídeos i fotos. Sens dubte, és la medusa més gran mai vista fins ara a tot el planeta. 

No és una medusa gaire perillosa

Malgrat la seva mida enorme i la por que pot causar entre moltes persones, la veritat és que aquesta medusa no té un verí precisament gaire potent, cosa que la fa poc perillosa més enllà de la seva grandària gegantina. Com moltes altres espècies d’aquest tipus i de mides més habituals, la picada dels seus tentacles ens pot provocar irritació i molèsties a la pell, inclús si la trobem morta. En tot cas, més d’una persona del sud-est d’Anglaterra s’ho pensarà dos cops abans d’entrar al mar per fer-se un bany després d’haver vist aquest vídeo.

També et pot interessar...