Meredes Milá en una imatge d'arxiu

Mercedes Milà i la germana de Susanna Griso, atrapades a Itàlia pel coronavirus

Totes dues es trobaven a Roma

El tancament de fronteres i la limitació de moviments que va anunciar ahir a la nit el govern d'Itàlia pel coronavirus ha deixat a molta gent, de fora del país, atrapada. Entre elles es troba la periodista Mercedes Milà  que es trobava al país transalpí gravant una nova edició del seu programa per Movistar +, 'Scott & Milá'.

Concretament, la presentadora havia viatjat a  Roma amb quatre companyes de la seva escola, el Sagrat Cor de Barcelona. Totes juntes volien dur a terme el viatge de fi de curs que no van poder fer l'any 1968. Curiosament, mentre Milá explicava la situació al programa de Susanna Griso, confirmant que entre els membres de l'equip es trobava la germana de la presentadora d''Espejo Público'.

Normalitat dins la preocupació lògica

Tot i que ja sabien de l'amenaça pel coronavirus, Milá ha dit que no podien cancel·lar un programa que feia dies que tien planificat. «Som prudents pero valents», deia abans que es confirmés que no es podran agafar vols d'Itàlia cap a Espanya.

Segons Mercedes, la persona que més preocupada  està davant la situació d'aïllament  és precisament la germana de Susanna, ja que «no pot viure sense els seus néts». Tot i això, Milà feia una crida a la calma i demanava que «no es perdi el sentit de l'humor, encara que ens estem morint».