Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una treballadora de Mercadona en un magatzem amb una altra imatge d'unes mans amb bitllets d'euros diversos

Si tens més de 45 anys, Mercadona et busca: ofertes amb sous de més de 1.500 €

Des de Mercadona busquen augmentar la plantilla al començament d'aquest 2024 amb més de 100 ofertes amb contracte indefinit

Trobar una feina indefinida i estable, amb un bon salari, és un dels grans objectius de molts. Des de Mercadona destaquen aquest 2024 per ser una de les empreses que ofereixen millors vacants per a diferents grups de la població.

Després de finalitzar la campanya nadalenca, l'empresa ha llançat noves ofertes dirigides, sobretot, als més grans de 45 anys. Cal destacar que aquest sector pateix més la desocupació de llarga durada, per la qual cosa la companyia pretén impulsar-los a tornar al mercat laboral.

D'aquesta manera, actualment, es poden trobar diferents vacants per a les quals cal complir tan sols amb un requisit. Així mateix, destaquen pel bon sou, que ja s'ha convertit en una de les senyes d'identitat de Mercadona.

La nova borsa de feina de Mercadona

Aquest començament d'any, Mercadona ha anunciat una gran pujada salarial per al gust de tots els treballadors. Així mateix, també han llançat un nou programa de contractació amb 301 vacants, moltes ofertes amb contracte indefinit.

Aquesta nova borsa de treball de la companyia de Juan Roig es compon de 217 ofertes orientades a personal de botiga. Entre les més de 300 vacants ofertes, 163 ofereixen contracte indefinit. Els temporals, per part seva, queden subjectes a renovació.

Requisits i salari d'aquestes ofertes de Mercadona

En el cas que us interessi aquesta nova oferta laboral de Mercadona i vulgueu formar part de la plantilla del supermercat, l'únic requisit consisteix a comptar amb el títol d'Educació Secundària Obligatòria. No cal tenir experiència prèvia.

Les ofertes es divideixen per seccions diferents: en caixer, reposador, personal de botiga, així com en personal de seccions específiques, com la carnisseria o la peixateria, entre d'altres.

Tot i que el sou va augmentant amb el temps, la majoria sortirien d'uns 1.597 euros bruts al mes. Així mateix, Mercadona ofereix oportunitats de formació i desenvolupament professional per aconseguir una plantilla qualificada al màxim.