Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Vodafone, amb una noia amb el polze enlaire, i al cercle, el logo de Movistar

La companyia que treu els colors a Movistar i Vodafone: només dura unes setmanes

Movistar i Vodafone han de fer front a la darrera promoció de MásMóvil, que regala bons de 16 GB

Una companyia del sector de les telecomunicacions intenta plantar cara a Movistar i Vodafone i ho està aconseguint amb escreix. Es tracta de MásMóvil, que acaba de presentar amb una oferta que no passarà desapercebuda. Tot i això, aquesta promoció només estarà disponible per unes setmanes.

Aquest operador posa a disposició dels usuaris un abonament de 16 GB addicionals als que contractin tarifes de fibra òptica amb mòbil de 35 o 64 GB. Aquesta oferta és vàlida fins al 18 d'agost i s'aplica a quatre de les sis modalitats de tarifes.

Imatge de diverses persones sostenint telèfons mòbils, amb una dona en primer pla lluint sorpresa i dos logotips de l'empresa
MásMóvil ve trepitjant fort des de fa temps | davideangeliniphotos, Getty Images

No totes les combinacions de fibra i mòbil de MásMóvil inclouen aquest atractiu bo de 16 GB. Aquí et detallem quines són les tarifes que ho incorporen:

- Fibra de 300 Mb i mòbil de 35 GB: Aquesta tarifa té un cost de 34,90 euros durant els primers 12 mesos. Després d'aquest període, el preu puja a 37,90 euros.

- Fibra de 500 Mb i mòbil de 64 GB: El preu inicial és de 39,90 euros durant els primers 12 mesos. Després, el cost augmenta a 42,90 euros.

- Fibra de 1 Gb i mòbil de 35 GB: Aquesta tarifa costa 34,90 euros durant els primers 3 mesos. Després, el preu puja a 44,90 euros i, després del primer any, puja a 47,90 euros.

- Fibra de 1 Gb i mòbil de 64 GB: El cost inicial és de 39,90 euros durant els primers 3 mesos. Després puja a 49,90 euros i, després del mes dotze, puja a 52,90 euros.

MásMóvil indica quins es queden fora

Daltra banda, hi ha dues tarifes que no inclouen el bo de 16 GB addicionals. Es tracta, en primer lloc, de fibra de 300 MB i mòbil de 105 GB.

Inicialment costa 41,90 euros durant els primers 3 mesos. Després, el preu augmentarà a 46,90 euros i, després del primer any, es queda a 49,90 euros.

Un home maneja un mòbil davant de l'ordinador, i al cercle, el logotip de MásMóvil
Consulta les tarifes incloses en aquesta oferta | Rido

L'altra tarifa que es manté aliena a l'oferta és fibra d'1 Gb i mòbil de 105 GB. El desemborsament inicial és de 41,90 euros durant els 3 primers mesos. Després puja a 56,90 euros i, després del mes dotze arriba als 59,90 euros.

Totes les tarifes de MásMóvil inclouen telèfon fix i trucades il·limitades als mòbils. A més, la companyia utilitza tecnologia 5G, cosa que garanteix una connexió ràpida i estable. Per si no n'hi hagués prou, també facilita una segona línia mòbil gratuïta amb dades compartides i trucades il·limitades.

Avisen de possibles penalitzacions

Un aspecte a tenir en compte és la permanència, que puja a 3 mesos a totes les tarifes de l'operador. En cas d'abandonar la companyia abans d'aquest termini, cal assumir una sanció. Serà de 229,90 euros per la instal·lació.

Més Mòbil ha llançat una oferta que, encara que temporal, està sacsejant el mercat de les telecomunicacions. Amb bons de 16 GB addicionals i tarifes competitives, la companyia està aconseguint captar l'atenció de molts usuaris. Els clients de Movistar i Vodafone no perden cap detall.