Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bitllets i monedes d'euro davant d'un pont i una ciutat històrica en un dia ennuvolat.

Busques casa i feina? Aquest poble t'ho ofereix si compleixes un únic requisit

Si busques una oportunitat laboral, aquesta oferta a Menasalbas pot ser just el que necessites

A la tranquil·la localitat de Menasalbas, situada a la província de Toledo i a només una hora de Madrid, ha sorgit una oportunitat única d'ocupació que no només promet una feina fixa, sinó també un habitatge gratuït.

Aquesta oferta està dirigida a matrimonis que puguin exercir les funcions de guardes de finca, sempre que tinguin experiència prèvia al sector.

Imatge de fons de la ciutat de Madrid amb cotxes circulant per ella, a més d'una imatge d'un noi amb ulleres amb gest dubtós i uns interrogants sobre el cap
Aquesta proposta és una opció atractiva per matrimonis amb experiència al sector de manteniment de finques | Getty Images, Prostock-studio

Una ocupació a prop de Madrid amb habitatge gratis

El poble de Menasalbas està buscant un matrimoni amb experiència en la cura i el manteniment de finques. L'oferta és temptadora: feina fixa i una casa gratuïta per viure.

Tot i això, hi ha un requisit indispensable: els candidats han de tenir experiència mínima en les tasques relacionades amb el manteniment d'una finca. Això inclou feines de jardineria, cura d'animals, manteniment general i feines de la llar.

Per què Menasalbas?

Menasalbas, encara que és un petit poble de Toledo, està estratègicament ubicat a només una hora amb cotxe de Madrid. Aquesta proximitat a la capital el converteix en un lloc ideal per a aquells que busquen un canvi de vida, però no volen allunyar-se gaire de les comoditats i oportunitats que ofereix una gran ciutat.

Fotomuntatge de dues persones a una taula d'oficina de treball i al capdavant una dona sorpresa
Aquest és el poble a prop de Madrid que busca empleats i ofereix casa gratis | 89Stocker, Deagreez de Getty Images

A més, la tranquil·litat i l'entorn natural de Menasalbas són perfectes per als que cerquen una vida més relaxada i en contacte amb la natura.

La feina inclou tasques específiques per a tots dos membres del matrimoni. L'home haurà de portar el manteniment de la finca, la cura de l'hort i la jardineria, així com atendre els animals.

Per a la dona, en canvi, s'ofereix feina a mitja jornada encarregant-se de la neteja de la casa, cura de la roba i altres tasques de la llar. També s'espera que atengui els propietaris quan siguin presents a la finca.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un poble d'Espanya i una dona al capdavant amb bitllets d'euro a la mà
El poble de Menasalbas busca un matrimoni amb experiència al sector | Getty Images Pro, T_Mizuguchi, DAPA Images

Els seleccionats gaudiran d'una incorporació immediata, un salari d'acord amb el conveni i, per descomptat, un habitatge gratuït al mateix poble de Menasalbas.

Com es pot postular?

Aquells interessats en aquesta oferta d'ocupació han d'assegurar-se de complir el requisit d'experiència prèvia. L'oferta ha estat publicada a portals com Milanuncios sota el títol "Matrimonio Guardeses".

Per postular-se, cal estar registrat a la plataforma, cosa que permetrà accedir a les dades de contacte de l'anunciant i enviar el currículum corresponent.

Ofertes com aquesta no només beneficien els que busquen feina, sinó que també formen part d'una estratègia més àmplia per repoblar zones rurals que han vist disminuïda la població en els darrers anys. En oferir ocupació i habitatge, aquests pobles busquen atreure noves famílies que puguin contribuir al creixement i desenvolupament de la comunitat.