Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona somrient amb un telèfon mòbil a la mà, fons d'una església i una persona amb bitllets d'euro.

El poble d'Espanya que busca empleats amb urgència i només demanen un requisit

El poble de Sineu ofereix una oportunitat única per als que busquen un canvi de vida i una ocupació estable

Al cor de Mallorca, el pintoresc poble de Sineu es troba a la recerca urgent d'empleats per regentar un allotjament rural de nou habitacions.

L'oferta inclou una casa gratuïta i un sou competitiu, però hi ha un únic requisit indispensable: saber anglès. Aquesta és una oportunitat única per als que busquen una ocupació estable en un entorn rural i paradisíac.

Fotomuntatge amb una imatge de fons del poble d'Oñati i al capdavant una dona contenta assenyalant
Aquesta oferta és ideal per aquells que compleixen amb l'únic requisit de parlar anglès | IVANVIEITO, Dean Drobot

Una oportunitat de treball a Sineu

Sineu, amb menys de 4.000 habitants, és conegut per la seva bellesa natural i el seu ambient tranquil. Aquest petit poble ha llançat una atractiva oferta de feina destinada a dues persones interessades a gestionar un allotjament rural.

L'oferta inclou una casa gratuïta, cosa que representa un avantatge significatiu en termes d'estalvi en habitatge.

L'empresa d'agroturisme que gestiona aquest allotjament rural està buscant una parella que pugui encarregar-se de la gestió del lloc.

Una dona somrient amb una tauleta a les mans, vestida amb un vestit gris clar, es troba superposada sobre un fons d'un carrer estret amb edificis antics i una església amb una torre al centre, sota un cel ennuvolat.
És crucial que els candidats demostrin clarament la seva capacitat per comunicar-se en anglès | Getty Images Signature, gradyreese, PixaBay, celestino

Les tasques principals inclouen l'atenció als hostes, la gestió de reserves i la supervisió de la neteja de les instal·lacions. Tot i que no es requereix experiència prèvia al sector, és fonamental que els candidats parlin anglès, atès l'alt volum de turistes estrangers que visiten la zona durant l'estiu.

El salari ofert és de 1.449 euros mensuals, i l'oferta inclou un habitatge sense cap cost addicional. Aquest salari pot augmentar amb el temps i l'experiència, i es poden negociar altres beneficis addicionals.

L'única condició que els interessats han de complir és tenir un nivell d'anglès B2 o superior. Això és degut a la necessitat de comunicar-se efectivament amb els turistes internacionals que freqüenten Sineu.

Turistes banyant-se a Cala Major, Mallorca
Sineu, a Mallorca, està buscant empleats per l'estiu | Google Maps

Viure a Sineu: avantatges i atractiu

Viure a Sineu no només ofereix un entorn laboral estable, sinó també la possibilitat de gaudir d'una qualitat de vida envejable. Aquest poble mallorquí és a prop d'algunes de les platges més boniques de l'illa, permetent als residents gaudir d'un equilibri perfecte entre feina i lleure.

Treballar i viure en un entorn rural com Sineu té els seus avantatges sobre les grans ciutats. Entre aquestes destaquen la tranquil·litat, la menor contaminació i un ritme de vida més pausat.

Com es pot postular?

Per a aquells interessats en aquesta oferta, el procés de sol·licitud és senzill. Els candidats es poden inscriure a través del portal d'ocupació 'Indeed', on trobaràs tots els detalls de la vacant a l'apartat d''ocupacions amb allotjament'.

És recomanable preparar un currículum que destaqui les habilitats d'atenció al client i, per descomptat, el domini de l'anglès.