Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona somrient assenyala cap a l'entrada d'una oficina d'ocupació, mentre que en primer pla es veuen diversos bitllets d'euro.

13.800 vacants amb sous de 2.500 euros: la nova oportunitat del SEPE al juliol

Juliol es presenta com un mes ple d'oportunitats gràcies al SEPE

Aquest mes de juliol ve carregat d'oportunitats laborals gràcies al Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). Si estàs buscant feina, és el moment ideal per donar una ullada a les 13.800 noves vacants que s'estan oferint amb sous de 2.500 euros i contractes indefinits.

Des d'administratius fins a tècnics a diverses àrees, hi ha un ampli ventall d'opcions per a diferents perfils professionals.

Una dona somrient amb un telèfon mòbil a la mà davant d'una oficina d'ocupació.
Aquestes noves vacants del SEPE són una excel·lent oportunitat | SEPE, Dean Drobot

La diversitat de perfils demanats pel SEPE

El SEPE ha publicat aquestes vacants al seu portal 'Empléate', amb ofertes dirigides a administratius, infermers, conductors i tècnics a diferents àrees. Aquesta diversitat permet que professionals de diferents camps trobin una oportunitat que s'ajusti al perfil i l'experiència.

El perfil administratiu és un dels més demandats. Es busquen fins a 715 professionals per a tasques comptables, gestió d'oficines i atenció al client. Les ofertes comprenen diverses regions d'Espanya i els sous poden arribar fins a 25.000 euros anuals, depenent de l'experiència i la jornada laboral.

Per a infermers/es, hi ha 61 ofertes disponibles amb sous competitius i possibilitat de jornades parcials o completes. Les regions amb més demanda inclouen Tarragona, Astúries, La Rioja i Múrcia.

Muntatge amb una imatge de fons d'un hospital amb tres treballadors i una altra imatge del logo del SEPE i una mà amb bitllets d'euro
El SEPE ofereix 61 llocs per treballar com a infermer/a | Europa Press, Kzenon, Getty Images

Amb 1.392 vacants, els conductors tenen una àmplia gamma d'oportunitats, des de repartidors fins a conductors de camions. Es requereix experiència i les ofertes es distribueixen a diverses províncies com Pontevedra, Badajoz, Madrid i Sòria. Els salaris poden variar entre 16.000 i 25.000 euros anuals.

Aquí s'hi inclouen tècnics en informàtica, manteniment i altres especialitats. Els requisits varien segons el lloc de treball, però l'oferta és àmplia i els contractes indefinits asseguren estabilitat laboral.

Com inscriure's a les ofertes

Per a aquells interessats en aquestes oportunitats, el procés d'inscripció és senzill. Només necessites accedir al portal 'Empléate' del SEPE, on podràs filtrar les ofertes segons el teu perfil i preferències. Un cop trobis una oferta d'interès, et pots registrar i inscriure't directament.

Muntatge d´una oficina de la Seguretat Social i un home sorprès
Aquest és el moment perfecte per buscar noves oportunitats laborals | Europa Press, Getty Images

És important tenir en compte que aquestes ofertes provenen d'empreses que treballen en col·laboració amb el SEPE, per la qual cosa l'organisme actua com a intermediari en el procés de selecció. Això assegura que les vacants publicades són reals i estan disponibles per a la seva ocupació immediata.